We hebben van Eetweek 18 een makkelijke week gemaakt zonder ingewikkelde gerechten. Het was vooral een “Italiaanse week”. En met Italiaans bedoel ik dat we twee keer pizza en twee keer spaghetti hebben gegeten 😀
Maandag 27 april
09.00 uur: Omdat het Koningsdag is hoeft Nynke vandaag niet naar school. We kunnen het dus lekker rustig aan doen vanmorgen! Eerst maar eens een paar lekkere crackers met kipfilet.
12.30 uur: We lunchen met verse broodjes die we bij Jumbo hebben gehaald. Ik neem er eentje met kipkerrie.
17.00 uur: Veel honger hebben we niet. Nynke eet een boterham met knakworstjes en Lucas en ik delen een diepvriespizza.
Dinsdag 28 april
10.00 uur: De kinderen zijn naar school. Ik moest direct door voor een afspraak bij de dokter, dus mijn ontbijt is er bij ingeschoten. Op de terugweg haal ik een spelt-kaasbroodje bij AH. Lekker met Oud Amsterdam!
17.30 uur: De kinderen zijn moe na en lange dag op school en de BSO. We bestellen lekker een pizza en eten die gezellig voor de TV op.
Woensdag 29 april
08.45 uur: Na die pizza van gisteravond begin ik vandaag met een skinny smoothie met jus, framboos, banaan en kokosolie
12.30 uur: Paul komt vandaag terug uit China. Ik ga hem samen met de kinderen van de trein halen. Eerst eten we thuis nog even een lekker broodje. Ik neem een lekker vers broodje met Oud Amsterdam. Yumm!
18.00 uur: Paul is gelukkig weer veilig thuis! We eten linzensoep met kikkererwten uit de crockpot.
Donderdag 30 april
09.00 uur: Ik begin de dag met een cracker met kipfilet.
13.00 uur: Voor LMF heb ik en super lekkere plaattaart gemaakt met sjalotjes en blauwe kaas.
17.30 uur: We halen lekker patatjes vandaag. Ik wilde een keer iets anders uitproberen, dus nam ik er een smulrol bij. Waarom het een smulrol heet is me echt een raadsel. Ik heb hem laten liggen….Brrrr!
Vrijdag 1 mei
08.45 uur: Vandaag heb ik een blogdagje! Ik kruip achter de laptop met een smoothie met jus, banaan, blauwe bes en havermout.
12.30 uur: Voor vanavond heb ik hummus met avocado en koriander gemaakt. Natuurlijk kan ik niet wachten tot vanavond en ik smeer vast wat op een paar crackers als lunch.
17.30 uur: Vanavond eten we gebraden beenham met bloemkool en krieltjes uit de oven.
Zaterdag 2 mei
08.00 uur: Een lekker begin van mijn weekend met Griekse yoghurt met muesli en een beetje ahornsiroop
12.30 uur: We zijn met dit mooie weer op de fiets gestapt en naar mijn ouders gefietst. Daar krijgen we een lekkere tosti als lunch!
17.30. uur: Paul kookt vandaag! Heerlijke spaghetti!
Zondag 3 mei
09.30 uur: Ik begin deze zondag met twee crackers. Eén met Oud Amsterdam en één met geitenkaas
13.00 uur: Als lunch neem ik een smoothie met jus, banaan, framboos, blauwe bessen en een beetje yoghurt.
Er is nog net genoeg van Pauls’ heerlijke pastasaus over om nog een keer van te eten. Dat warmen we vanavond dus weer lekker op!
Wat stond er deze week bij jullie op het menu?