Disclaimer

Copyright
Alle teksten, recepten en foto’s op deze website zijn eigendom van Lovemyfood.nl. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt. Teksten op Lovemyfood mogen niet gekopieerd worden. Wil je toch een recept overnemen? Herschrijf dan het recept in je eigen stijl en plaats een bronvermelding en een link naar de originele post op Lovemyfood.

Affiliate links
In sommige artikelen maak ik gebruik van zgn affiliate links. Dit zijn links die leiden naar bijvoorbeeld de website van Bol.com. Als je via één van deze links een bestelling plaatst ontvang ik een klein percentage van het aankoopbedrag.

Reviews
Er verschijnen regelmatig reviews op LMF. Vaak koop ik de artikelen zelf, maar ik krijg ook regelmatig producten en kookboeken toegestuurd van bedrijven en pr-bureau’s. In alle reviews geef ik mijn eerlijke, persoonlijke mening over het product. Het maakt daarbij geen verschil of ik een artikel gratis ontvang of zelf heb aangeschaft.
Wanneer ik een product ontvang waarover ik niet enthousiast ben, zal ik er meestal niet over schrijven.

Samenwerkingen
Af en toe plaats ik berichten in opdracht van een bedrijf. Hiervoor ontvang ik dan een vergoeding. Bij deze artikelen vermeld ik altijd duidelijk dat het een samenwerking betreft.
Ik plaats nooit een artikel waar ik niet achter sta. Als ik een product aanprijs, is dat alleen omdat ik er ook echt enthousiast over ben.
De teksten van alle advertorials worden door mijzelf geschreven en ik kies zelf met welke bedrijven ik samenwerk.

Aansprakelijkheid
Ik probeer deze website zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen.
Toch kan het voorkomen dat er typefouten of onjuistheden insluipen. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.
Lovemyfood.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die is ontstaan door het gebruik van deze website.

 

 

 

 

Deze website wordt gehost door YourHosting.nl