Winactie: Stingray Kitchen Multitool van TNK Brand

Ik ben dol op handige keukengadgets! Praktische oplossingen voor kleine keukenprobleempjes zijn bij mij altijd welkom!
De mensen bij TNK Brand zijn heel creatief in het bedenken van dit soort praktische oplossingen. Dat blijkt wel uit de super handige multitools die ze hebben ontwikkeld!

TNK Brand is een Nederlands bedrijf waar ze leuke en innovatieve producten bedenken die het leven net iets makkelijker maken. Hun producten worden met succes verkocht in onder andere Amerika. In Nederland zijn de Multitools te koop bij o.a. Bol.com, VT Wonen en FonQ.

Ik mocht hun Stingray Kitchen Multitool testen én ik mag er ook nog eentje weggeven!

Stingray Kitchen Multitool
stingray combi foto

De Stingray Kitchen Multitool is een 6in1-multitool met een tang, een getande tang, een spatel, een vork, launch control én een slot-functie, allemaal in één.
De Stingray Kitchen is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft rubberen handgrepen waardoor hij goed in de hand ligt. Ondanks alle functies neemt hij niet veel ruimte in. Door de slotfunctie kan je hem dichtgevouwen opbergen, waardoor hij prima in elke keukenla past.
Schoonmaken is een makkie, want hij kan gewoon in de vaatwasser! Handig dus!
Mijn favoriete functie is de ‘launch control’. Door de tang rustig dicht te knijpen schuif je iets wat aan de vork geprikt zit er rustig weer af. Voor mij echt ideaal, want ik sta altijd te schudden met een vork om een stukje vlees op mijn bord te krijgen!
Over de vormgeving van de spatel is ook goed nagedacht. Je kan hem gewoon neerleggen zonder dat je aanrecht vies wordt.

Stingray BBQ Multitool
Stingray-BBQ_Black (2)
De BBQ Multitool is een stukje groter dan de Stingray. De spatels zijn gemaakt van RVS in plaats van kunststof. De BBQ Multitool heeft dezelfde handige functies als de Stingray en ook nog een flessenopener aan de onderkant. Ik denk dat je menig BBQ liefhebber erg blij kan maken met deze gadget!

Hoe kan je winnen?
Wil jij een Stingray Kitchen Multitool winnen? Kijk dan snel op mijn Facebookpagina om te zien hoe je kans maakt!

Deze winactie loopt t/m dinsdag 1 december. Woensdag 2 december maak ik de winnaar bekend via Facebook.