LMF Eetweek: 2016 week 7

Het was weer een smakelijk eetweekje. Ik begon de week een beetje grieperig, maar gelukkig is dat snel weer overgewaaid.
Verder bestond de eetweek uit comfort food, lekkere koekjes en een stapel goddelijke chocoladerepen! Niks te klagen dus!

Maandag 8 februari
Ik voelde me weer niet echt lekker vandaag. Ik kom maar niet door die verkoudheid heen. Nu weer koorts en een zere keel. Lekker rustig aan dus maar vandaag.
Ik had ’s avonds wel flinke trek en niet in een gezonde maaltijd! Comfort food had ik nodig!
Ik maakte tagliatelle met mascarpone-sherrysaus, spek en champignons. Met een berg Parmezaanse kaas en stokbrood erbij. Daar knapt een mens van op!
2016wk7ma
Dinsdag 9 februari
Vandaag mochten de kinderen voor het eerst naar zwemles. En zenuwachtig dat ze waren! Voor ze naar school gingen liepen ze al te stressen. Ze hadden pas om 17.00 uur les, dus het was een middag vol spanning! Gelukkig ging het helemaal goed en vonden ze het super leuk!
Na de zwemles hebben we lekker pannenkoeken gegeten. Ik had een kaaspannenkoek voor mezelf gemaakt, maar die werd direct door de kinderen in beslag genomen. Volgende keer een paar extra kaaspannenkoeken bakken dus….
2016wk7di pannenkoek
Woensdag 10 februari
Ik had nog gehakt in de diepvries, een bol mozzarella in de koelkast en er lag nog ergens een salami. Prima om een lekkere pastasaus in elkaar te draaien! En ik heb meteen genoeg gemaakt voor twee dagen, dus donderdag hoefde ik niet de keuken in.2016wk7wo
Donderdag 11 februari
Voor het avondeten hoefde ik niet de keuken in, maar ik heb wel erg lekkere koekjes gebakken vandaag. Ik probeerde een receptje uit met tahin. Echt zo lekker! Het recept kan je hier vinden.
sesamkoekjes met tahin 4
Vrijdag 12 februari
De kinderen waren vandaag vrij. Normaal gesproken gaan ze op hun vrije vrijdag naar opa en oma, maar die zijn nu op vakantie. We waren dus gezellig met z’n drietjes! Het was lekker weer, dus we hebben ons prima vermaakt.
Voor het avondeten maakte ik een ovenschotel met zoete aardappel, kip en crème fraîche.
2016wk7vr
Zaterdag 13 februari
Een heel geslaagd dagje vandaag! Nynke en ik hadden een meidenmiddag. We zijn samen naar de film geweest. De mannen gingen naar het indoor speelparadijs.
Toen Nynke en ik thuiskwamen vonden we een pakket met acht(!!) verschillende chocoladerepen van Johnny Doodle in de brievenbus. Dat is nog eens leuk thuiskomen!
Uiteraard hebben we ze uitgebreid getest. Volgende week vertel ik je meer over de nieuwe repen van Johnny Doodle, die er ongeveer zo uitzien.
chocola
Als avondeten had ik eigenlijk een hammetje willen braden, maar uiteindelijk werd het pizza uit de diepvries.2016wk7za
Zondag 14 februari
We zijn de dag begonnen met een lekker Valentijns ontbijtje. De kinderen en ik vonden dat papa wel een lekker ontbijtje op bed had verdiend. We gingen met z’n drietjes aan de slag en maakten versgeperste jus, beschuitjes met aardbeien, een kopje koffie en een gekookt eitje.
Paul heeft voor het eten gezorgd vandaag. Gebakken aardappels,  verse worst en rauwkostsalade. Zo fijn als je man kan koken!
2016wk7zoPaul
2016wk7zo

 

Een gedachte over “LMF Eetweek: 2016 week 7”

  1. Dat ziet er allemaal zo heerlijk uit
    vooral de spaghetti en de parmezaan eroverheen!
    Ook leuk als je man kan koken èn het zelfs leuk vind 🙂 Wat wil je nog meer?

Reacties zijn gesloten.