Deze cervelaat rolletjes met Monchou zijn echt het soort borrelhapje waar ik blij van kan worden!
Lekker, snel, simpel en ook nog eens goed van tevoren te maken.
Deze rolletjes kan je prima een halve of zelfs een hele dag van tevoren maken en afgedekt bewaren in de koelkast.
In plaats van cervelaat kan je ook salami gebruiken om de rolletjes wat pittiger te maken.
Tip: vindt je het lastig om bieslook goed fijn te snijden met een mes? Knippen met een schaar werkt ook goed!
Cervelaat rolletjes met monchou
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
Porties: ca. 24 stuks
Ingrediënten:
- 1 kuipje Monchou van 200 gram
- 20 gram bieslook
- 1 klein sjalotje
- 120 gram cervelaatworst of salami
Bereiden:
- Hak de bieslook fijn en snipper het sjalotje
- Meng door de Monchou en breng op smaak met peper en zout
- Besmeer ieder plakje cervelaat met het Monchou mengsel en rol de worst op
- laat de rolletjes minimaal een kwartier opstijven in de koelkast en snijd ze voor het serveren doormidden
Lekker! Zulke hapjes zijn altijd een goed idee!
Ik ga het hapje van de cervelaat worst vandaag maken die met monchou bieslook sjalotje. Is nieuw voor mij laat het eten hoe ik het vondt
Hoi Berend,
Hartstikke leuk! Ik ben erg benieuwd wat je er van vindt!