LMF Eetweek: 2015 week 44

Week 44 was weer een hele leuke eetweek. Lucas had zijn laatste dag op de crèche, we vierden mijn vader zijn verjaardag en we deden mee aan de Honig herfstsoepwandeling in Soest.
Qua eten heb ik toch wel wat steekjes laten vallen. Ik had het idee dat we deze week best gezond gegeten hadden.  Maar nu ik het lijstje hieronder bekijk moet ik me toch wel een klein beetje schamen! Twee keer pizza en een keer patat stonden er deze week op tafel! Nou ja… volgende week maar een beetje beter mijn best doen….


Maandag 26 oktober:
Voor Nynke zat de herfstvakantie er weer op vandaag. Lucas en ik brachten haar naar school en daarna zijn we de stad in gegaan. Lucas heeft morgen zijn laatste dag op het kinderdagverblijf en dus moet er getrakteerd worden! ’s Middags hebben Nynke, Lucas en ik samen de traktaties in elkaar geknutseld.
’s Avonds hebben we zelf pizza gemaakt. De kinderen kregen tomaat, salami en kaas. Paul en ik salami, uien, paprika en chili vlokken.
wk44 ma pizza kids wk44 ma pizza
Dinsdag 27 oktober
Het is Lucas’ laatste keer op de crèche vandaag. Volgende maand gaat hij wennen op de basisschool en in januari mag hij echt beginnen in groep 1.
Omdat het toch wel een bijzondere dag was mocht Lucas kiezen wat hij wilde eten. Uiteraard werd het patat!
wk44 di
Woensdag 28 oktober:
Tijd voor een beetje verse groente! Ik maakte drumsticks uit de oven met gebakken aardappels en bloemkool met zelfgemaakte blauwe kaassaus. De kinderen kregen er doperwtjes bij.
wk44 wo
Donderdag 29 oktober
Hier had ik al een hele tijd trek in…. Zuurkool!!!
Ik maakte veel te veel, zelfs voor twee dagen. Gelukkig kon ik mijn schoonmoeder blij maken met een bakje. Wij aten er vrijdag lekker ook nog een keer van.
wk44 do-vr
Zaterdag 31 oktober
Mijn vader is maandag jarig en vierde vandaag vast zijn verjaardag.
We zijn gezellig blijven eten en kregen kip kerrie ragout met rijst en verse vruchtjes. Heerlijk!!!
wk44 za
Zondag 1 november
Vandaag zijn we naar Soest geweest voor de Honig herfstsoepwandeling. Een hele geslaagde dag! Aankomende week lees je er meer over op LMF!
Als avondeten hadden we voor de tweede keer deze week pizza. De bedoeling was weer zelf pizza te maken, maar uiteindelijk werd het toch de diepvriesvariant.
wk44 zo