LMF eetweek: 2016 week 29

Wat een heerlijke, relaxte en zomerse eetweek was dit zeg!
Ik moet nog twee weken werken voor we op vakantie gaan, maar de vakantiesfeer zit er hier al helemaal in.
We hebben gepicknickt, gebarbecued en het vooral lekker rustig aan gedaan. Kijk je mee?


Maandag 18 juli:

Eindelijk is het zomer! We hebben een heerlijk dagje gehad vandaag. We zijn niet de deur uit geweest, maar hebben de hele dag in de tuin in het zwembad gespeeld en van de zon genoten. ’s Ochtends heb ik al pastasaus in de slowcooker aangezet, dus naar het eten heb ik verder geen omkijken gehad.
2016 wk29 ma

Dinsdag 19 juli:
Vandaag heb ik de hele dag gewerkt. Er was nog genoeg pastasaus over van gisteren, dus het eten hoefde alleen maar even opgewarmd te worden.
Na het eten vertrok Paul voor twee dagen naar Lieshout voor zijn werk. Ik heb mijn avondje alleen gebruikt om het laatste seizoen van Game of Thrones te kijken. Zo’n gave serie!

Woensdag 20 juli:
Vandaag was ik vrij en dat was maar goed ook! Tjonge wat was het warm vandaag! Nynke wilde al heel lang een keertje picknicken, dus dat hebben we vandaag gedaan. Vanmorgen hebben we al vroeg boodschappen gedaan en daarna hebben we gepicknickt in een speeltuintje vlak naast ons huis. Erg culinair hebben we het niet aangepakt. Onze picknick bestond voornamelijk uit roze koeken, ranja en watermeloen. Maar gezellig was het wel!
picknick eetweek 29
De kinderen wilden graag patat eten en dat was wat mij betreft helemaal prima. Het was echt geen weer om in de keuken te staan!
Mijn patatje oorlog kwam een beetje geplet aan, maar smaakte gelukkig nog goed.
2016 wk29 di

Donderdag 21 juli:
Nynke moest vanmorgen naar de tandarts voor haar eerste gaatje. Ik ben zelf als de dood voor de tandarts, dus ik vond het best spannend. Gelukkig viel het reuze mee. Nynke was echt superstoer!
Na de tandarts hebben we even koffie gedronken bij mijn schoonvader en toen zijn we doorgereden naar mijn ouders voor een kopje thee. Zij wonen naast een kinderboerderij, dus daar zijn we de rest van de ochtend geweest.
Aan het eind van de middag kwam Paul weer thuis. We aten een onwijs lekkere salade met gegrilde groenten, kip en tonijn. Het recept staat inmiddels online.
Salade met gegrilde goenten 2
Vrijdag 22 juli:
Vandaag was weer een werkdag. Ik was eigenlijk van plan zelf pizza te maken, maar ik was echt moe toen ik thuiskwam. Daarom heb ik maar twee koelverse pizza’s bij Appie gehaald en die waren echt heel lekker!
2016 wk29 vr
Zaterdag 23 juli:
Weer een makkelijk dagje wat eten betreft! De kinderen wilden graag pannenkoeken. Voor mezelf heb ik een bakje linzensoep van vorige week uit de diepvries gehaald. Echt zo fijn om een voorraadje in de vriezer te hebben!
2016 wk29 za
Zondag 24 juli:
We hebben de barbecue maar eens uitgegraven en schoongepoetst. Hij stond al een tijd in de schuur, maar nu de kinderen wat groter zijn werd het tijd hem weer eens aan te steken.
Nynke en ik hebben lekker in het zonnetje gezeten terwijl de mannen voor het eten zorgden.
2016 wk29 zo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren