LMF Eetweek: 2016 week 16

Eetweek 16 is weer omgevlogen. We hebben doordeweeks vrij makkelijk gegeten, maar wel erg lekkere dingen.
In het weekend hebben we echt lekker gegeten. Vooral zaterdag was super!

Maandag 18 april
Vandaag deden we lekker makkelijk! Paul en de kinderen wilden pizza. Ik nam macaroni.
2016wk16ma
Dinsdag 19 april:
Een druk dagje vandaag! Een half dagje werken, kinderen ophalen uit school en door naar opa en oma. Mijn schoonvader is woensdag vertrokken op een fietstocht naar Barcelona, dus we hebben hem vanmiddag nog even veel succes gewenst.
Toen we terug kwamen heb ik snel wat kip nuggets gepaneerd en toen was het alweer tijd voor zwemles. Na de zwemles deed Paul de kids in bad terwijl ik het eten klaarmaakte. We hadden kip nuggets met oude kaas, gebakken aardappels en doperwtjes. Na het eten was het kinderbedtijd en kon ik lekker even uitpuffen.
2016wk16di
Woensdag 20 april
Ik had maar weinig inspiratie voor het eten vandaag. Roerbakken is dan altijd een goede optie! Er was varkenshaas in de aanbieding, dus werd het Thaise roerbak met varkenshaas. Een flinke zak roerbakgroenten en kleine champignons erbij en een een kant en klaar roerbak sausje erdoor.  Een prima maaltje met genoeg verse groenten en nog lekker makkelijk ook!
2016wk16wo
Donderdag 21 april
Voor een review mocht ik een bestelling plaatsen bij een online slagerij. De bestelling is gisteren binnengekomen en vandaag hebben we het eerste vlees getest. De gehaktballen zijn alvast goedgekeurd! Volgende week vertel ik je meer over deze online slager!
2016wk16do
Vrijdag 22 april
De kinderen hebben vandaag koningsspelen op school en daarna begint de meivakantie.
Ik moet vandaag werken, dus mijn moeder haalt de kinderen uit school. Na werktijd gaan we gezellig eten bij mijn ouders. Heerlijke stamppot andijvie en als toetje verse aardbeien met slagroom. En wat is toch fijn om na een dag werken lekker aan te kunnen schuiven!
2016wk16vr
Zaterdag 23 april:
Vandaag was het tijd om het tweede stukje vlees van mijn online bestelling te testen: kalfswangen. Ik was er al een tijdje benieuwd naar, maar ik had eigenlijk geen idee hoe ik ze klaar wilde maken. Uiteindelijk heb ik ze gestoofd in rode wijn met nog wat andere dingen. En lekker dat ze waren!! Het recept ga ik aankomende week met je  delen.
2016wk16za eetweek
Zondag 24 april
Vandaag kwam mijn schoonmoeder bij ons eten. We hadden kip cordon bleu met patat en appelmoes en een heel lekker toetje met aardbeien en rabarber.
2016wk16zo 2016wk16zodessert