LMF eetweek: 2015 week 52

Alweer de laatste eetweek van dit jaar! Wat gaat de tijd toch snel! De kerstdagen zijn alweer achter de rug en de jaarwisseling staat voor de deur.
De kinderen hebben vakantie en dan doe ik altijd wat minder moeilijk wat eten betreft. We hebben vooral gegeten wat de kinderen lekker vinden. En we hebben natuurlijk kerst gevierd!

Maandag 21 december
De kinderen wilden graag pannenkoeken. Voor Paul en mijzelf maakte ik hete kip met rijst en geroosterde cashewnoten.
wk52 ma
Dinsdag 22 december:
De kinderen zijn vandaag bij mijn ouders geweest en hebben daar ook gegeten. Ik heb ’s middags een heerlijke kerst tulband gebakken voor LMF.
’s Avonds hebben Paul en ik lekker eten besteld bij Wok to Go!
wk52 tulbandwk52 di
Woensdag 23 december:
Slecht, slecht, slecht!!  We hebben pizza besteld bij New York Pizza. Paul houdt niet van Amerikaanse pizza, dus we bestellen hier eigenlijk nooit. Maar nu had Paul kerstdiner op zijn werk, dus waren we met z’n drietjes.
Ik nam een double tasty met bacon/crème fraîche en tomaat/geitenkaas. Zooo lekker!!
wk52 wo
Donderdag 24 december:
We vieren vandaag kerst bij mijn schoonouders.  Als voorgerecht hadden ze sushi gehaald bij restaurant TAO. De beste sushi van Enschede!
Daarna hebben we gezellig gegourmet.
wk52 do sushi wk52 do gourmet
Vrijdag 25 december:
Eerste kerstdag hebben we gevierd bij mijn oom en tante in Rijsbergen. Mijn ouders en opa en oma waren daar ook. We hadden allemaal wat lekkers meegenomen. Er was o.a. huzarensalade, warmgerookte zalm, gebraden beenham en pittige balletjes gehakt.
Als dessert had mijn oom Montagne Russe gemaakt. Een super lekker nagerecht met lange vingers, custard en aardbeienjam.
wk52 1e kerstdag
Zaterdag 26 december:
Tweede kerstdag waren we gezellig thuis met z’n viertjes! We hebben er een lekker rustig dagje van gemaakt. Lekker in joggingbroek op de bank filmpjes kijken!
Voor het eten hebben we de tafel volgezet met allemaal lekkere hapjes. Een perfecte tweede kerstdag!
wk52 2e kerstdag
Zondag 27 december:
Ik vond het nu wel weer tijd worden voor een ‘normale’ maaltijd. De feestdagen zijn altijd erg lekker en gezellig, maar echt gezond hebben we niet gegeten de laatste tijd!
Vandaag aten we daarom gele rijst met kip en doperwtjes.
wk52 zo