LMF Eetweek: 2015 week 39

Week 39 is voorbij gevlogen! Paul moest voor zijn werk naar Polen, dus was ik een paar dagen alleen met de kinderen. Verder hadden we nog een verjaardag, zijn we naar de kermis geweest en hadden we een buurtfeest.
Qua eten heb ik het makkelijk gehouden. Een keertje wat besteld, een keer voor twee dagen gekookt en twee keer uit de diepvries gegeten. Kijk je mee?
Maandag 21 september:
Vandaag doen we niet moeilijk. Er ligt nog heerlijke goulash in de diepvries, dus die warmen we lekker nog een keertje op!
wk39 ma
Dinsdag 22 september:
Paul is vanmorgen naar Polen vertrokken voor zijn werk. De kinderen hebben vandaag de hele dag op de crèche en de BSO doorgebracht, dus die waren best moe. Ik was eigenlijk van plan te gaan koken, maar de kinderen wilden graag de  ‘meneer met de witte tas’ bellen. Pizza dus!
Ik koos een pizza met tonijn, artisjokken, ui, kappertjes, jalapeños en knoflook. Een erg geslaagde combi!
wk39 di
Woensdag 23 september  / Donderdag 24 september:
Vanmiddag ben ik gezellig met Nynke de keuken ingegaan. We hebben samen tomatenrijst met rookworst gemaakt. Meer dan genoeg voor twee dagen, dus donderdag hadden we een makkelijke maaltijd!
wk39 wo-do
Vrijdag 25 september:
Paul is gisteravond teruggekomen uit Polen. Vandaag heeft hij er een kort dagje van gemaakt, dus hij was lekker op tijd thuis.
Voor de blog had ik en heel lekker herfstsoepje gemaakt, dat we  avondeten aten. Na het eten hadden was het tijd om ons op te tutten en moesten we de deur uit voor de verjaardag van Paul zijn broer.
wk39 vr
Zaterdag 26 september:
Vanmiddag zijn we met de kinderen naar de kermis geweest. Daar heb ik voor het eerst churros gegeten. Misschien lag het aan de kwaliteit, maar ik vond ze niet zo heel bijzonder. Binnenkort maar eens zelf proberen te maken….?
De kinderen hebben vanavond pannenkoeken gegeten en Paul heeft voor ons burrito’s gemaakt.
wk39 za

Zondag 27 september:
Vandaag was het burendag bij ons in de straat. De bedoeling was dat we er met z’n viertjes bij zouden zijn, maar Nynke voelde zich vandaag helemaal niet lekker. De mannen zijn daarom samen gegaan en wij bleven lekker thuis.
Ik had geen rekening gehouden met eten omdat we met de buren zouden gaan barbecueën. Gelukkig lag er nog een verdwaalde bak bolognesesaus in de vriezer!
wk39 zo