Deze BLT wraps zijn een lekkere afwisseling voor de dagelijkse boterham tussen de middag.
In Amerika weten ze het allang: bacon, lettuce and tomato (BLT) is een super combinatie! BLT- sandwiches zijn er dan ook ongekend populair.
Deze BLT wraps zijn simpel, snel en superlekker!
Eet ze als lunch of gewoon lekker als snack tussendoor.
Tip: gebruik een broodmes om de tomaat in plakjes te “zagen”.
Zo krijg je mooie dunne plakjes.
BLT Wraps
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
Porties: 4
Ingrediënten:
- 3 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel scherpe mosterd
- 4 wrap tortilla’s
- 2 tomaten
- 4 blaadjes ijsbergsla, gesneden
- 12 plakjes ontbijtspek
Bereiden:
- Bak het ontbijtspek in een koekenpan tot het knapperig is. Laat uitlekken op een velletje keukenpapier.
- Meng in een schaaltje de mayonaise met de mosterd
- Snijd de tomaten in dunne plakjes
- Verdeel de mosterdsaus over de vier wrap tortilla’s
- Leg op elke wraptortilla ijsbergsla, 3 plakjes gebakken ontbijtspek en een paar plakjes tomaat
- Rol de wraptortilla’s op en snijd ze schuin doormidden.