LMF’s favorites: 10 x recepten met Nutella

Dat Nutella lekker is op de boterham weten we natuurlijk allang. Maar met Nutella kan je veel meer doen dan je  brood beleggen! Overal op internet vind je de heerlijkste recepten met Nutella. Van koekjes tot likeur en zelfs helemaal zelfgemaakte Nutella!
Ik zette tien geweldige Nutella recepten voor je op een rijtje:


1. Nutella sneeuwvlokbrood
Is het geen plaatje? Dit prachtige brood  vond ik op de blog van Jacqueline, Jax Thermomixrecepten. Het ziet er op het eerste gezicht misschien wat ingewikkeld uit, maar het is makkelijker te maken dan je denkt! Jacqueline legt in het recept stap voor stap uit hoe je het brood moet maken.
Nutella sneeuwvlokbrood
2. Nutella Mousse
Ken je dat waarom-heb-ik-dit-niet-zelf-verzonnen-gevoel? Dat is precies het gevoel dat ik kreeg toen ik dit recept tegenkwam op Laura’s Bakery. Met maar twee ingrediënten draai je in een mum van tijd een heerlijk Nutella toetje in elkaar!

Nutella-mousse
3. Ferrero Rocher cupcakes met Nutella topping
Ferrero Rocher en Nutella samen in één cupcake…. Loopt het water je al in de mond? Je vindt het recept voor deze cupcakes op de blog van Ellouisa, Ellouisa Cooking.
ferrerorochercupcakes
4. Homemade Nutella
Marleen van Sharelovenotsecrets.com maakt haar eigen Nutella, en ook nog eens zonder suiker. Dus ben je dol op Nutella, maar minder dol op de calorieën die erin zitten? Dan is haar recept misschien wel iets voor jou!
homemade_nutella
5. Nutella ijs
Op Culy.nl vond ik een geniaal recept voor Nutella ijs.  Je mengt twee ingrediënten door elkaar, zet de boel in de vriezer, paar uurtjes geduld en klaar is je Nutella ijs!
nutella ijs
6. Nutella-kokoscake
De dames van Tasteoujoy.nl maakten deze cake met Nutella en kokos. Nutella meets Bounty…. klinkt niet slecht toch?
Nutella kokoscake
7. Nutella pizza
Yep, je leest het goed! Pizza met Nutella! Een zelfgemaakte pizzabodem met Nutella en vers fruit. Dat moet wel belachelijk lekker zijn! Je vindt het recept op Leukerecepten.nl.
nutella pizza
8. Nutella likeur
Jody van Ongewoonlekker.com heeft een recept voor Nutella likeur. Nutella, vodka en een beetje vanille….yumm! Dit recept heb ik op mijn to-do lijstje gezet!
nutella-likeur
9. Tulband met banaan en Nutella
Nog eentje voor mijn to-do list. Toen ik deze tulband voorbij zag komen op Betty’s Kitchen kreeg ik meteen zin om de keuken in te duiken!
Tulband_met_banaan_en_Nutella
10. Wentelteefjes met Nutella en framboos
In foodblogland weten we het allang: voor ‘guilty pleasures’ moet je bij Sabine van Ohmyfoodness zijn!
Als dit geen verwenontbijtje is, dan weet ik het niet meer!
wentelteefjes_met_nutella_en_framboos
Nog meer Nutella recepten? Er is een echt Nutella kookboek verkrijgbaar met meer dan 300 Nutella recepten!


2 gedachten over “LMF’s favorites: 10 x recepten met Nutella”

Reacties zijn gesloten.