Nu ik deze eetweek zit uit te werken, zie ik eigenlijk pas hoe makkelijk ik het mezelf gemaakt heb afgelopen week.
We hebben best netjes gegeten hoor, maar wel zonder teveel gedoe.
We aten een keer uit de diepvries en natuurlijk heb ik weer een keer voor twee dagen gekookt.
Verder vierden we Pasen en kwam er weer een overheerlijk, maar onwijs simpel aspergerecept bij.
Maandag 10 april/Dinsdag 11 april
Ik ben de week maar eens lekker makkelijk begonnen met een macaronischotel waar we twee dagen van konden eten.
Dinsdag hoefden we na de zwemles alleen maar even de boel op te warmen.
Woensdag 12 april
Het was weer koud vandaag! Echt weer voor Hollandse kost.
We maakten gehaktballen met gekookte aardappels en boontjes.
Donderdag 13 april
Het plan was om voor vanavond een maaltijdsalade te maken met kip en zoete aardappel.
Tegen etenstijd had ik eigenlijk helemaal geen trek meer in salade. Gelukkig lag er nog een voorraadje tomatensoep in de diepvries. Stokbroodje erbij en klaar!
Vrijdag 14 april
Vandaag aten we veruit de beste maaltijd van deze week.
Zalm in folie met groene asperges. Het kost je nog geen tien minuten voor het de oven in kan en smaakt echt goddelijk!!
Het recept werk ik aankomende week voor je uit. 😉
Zaterdag 15 april
Vandaag had ik niet erg veel inspiratie voor het avondeten.
Ik had nog runderlappen in de diepvries. Daar heb ik suddervlees van gemaakt. Lekker met patatjes en rauwkost.
Zondag 16 april
1e Paasdag begint natuurlijk met een gezellig Paasontbijt.
We hebben er niet zoveel werk van gemaakt. Gewoon lekker brood, wat gekookte eitjes, suikerbrood en jus d’orange.
Echt avondeten hebben we niet gedaan vandaag. We hebben er een gewoon een klein feestje van gemaakt. Wat patatjes, knakworstjes, kleine pizzaatjes en zelfgemaakt sorbetijs. En dan gezellig met z’n viertjes voor de tv.
Morgen gaan we wel weer netjes eten 😉
Dank je wel voor je reactie. Helaas ben ik in alle hectiek vergeten om foto’s te knippen, dat bedacht ik me ook pas toen ik een appje van mijn zus kreeg hoe het geweest was. Ik kan je wel de menukaart van de paasbrunch doorsturen als je dat leuk vindt…. Kun jij ook een keer zien wat ik zoal eet…. ?
Hallo,
Toevallig lees ik net dat jullie paasdessert uit zelfgemaakt sorbetijs bestond. Ik neem aan naar je eigen recept? Want dat was en overheerlijk en super makkelijk te maken, het was me (voor de eerste keer dat ik zelf ijs maakte) erg goed gelukt en bevallen. En ook van mijn gasten louter complimentjes. Ik maakte de mango variant en heb er een (soort van) doorgesneden ei van gemaakt. Plakjes cake in ei vorm uitgesneden, getrempeerd met wat Cointreau en opgemaakt met yoghurtijs langs de randen en een lepel sorbet als dooier in het midden.
Wow, Anneke!
Dat klinkt echt geweldig, wat een leuk idee!
Heb je toevallig een foto gemaakt? Ik ben erg benieuwd hoe het er uit zag 😉