LMF Eetweek: 2015 week 41

Ik heb er weer een makkelijke eetweek van gemaakt deze week. Paul was er een paar dagen niet, dus de kinderen en ik hebben het ons gemakkelijk gemaakt. Ondanks dat ik er niet veel werk van gemaakt heb, hebben we wel erg lekker gegeten!

Maandag 5 september:
Paul is voor zijn werk een paar dagen naar Turkije. Als de kinderen en ik met z’n drietjes zijn doe ik niet moeilijk met eten. Meestal bestellen we een keer wat en laat ik de kinderen kiezen wat ze willen eten. Vandaag mocht Lucas kiezen en hij had trek in worst met aardappels.
wk41 ma
Dinsdag 6 oktober:
Vandaag hadden we trek in pizza! In plaats van pizza te bestellen zochten we lekkere pizza’s uit in de supermarkt om in de oven af te bakken. Deze van Dr. Oetker is erg goed te doen!
wk41 di
Woensdag 7 oktober:
Vandaag mag Nynke kiezen wat we gaan eten. Ze wil graag gehaktballetjes met aardappels en spinazie. We hebben samen boodschappen gedaan en de gehaktballetjes gedraaid.  Helaas zijn we vergeten spinazie te kopen. Gelukkig lagen er nog doperwtjes in de vriezer!
wk41 wo
Donderdag 8 oktober:
Vandaag eten we gebraden ham met aardappelpuree,  gegratineerde prei en wat overgebleven stoofpeertjes. Paul is weer terug uit Turkije, dus die smult lekker mee!
wk41 do
Vrijdag 9 oktober:
Vandaag hebben we echt superlekker gegeten! Ik maakte Mexicaanse wraps met gebakken kipfilet, bonenpasta en groenten. Het recept volgt later nog!
wk41 vr
Zaterdag 10 oktober:
We hebben er een gezellig familiedagje van gemaakt vandaag. ’s Middags zijn we met z’n vieren naar de bioscoop geweest. ’s Avonds hebben we lekker patat gehaald. Ik ging voor patat met een kroket en een kaassoufflé
wk41 za
Zondag 11 oktober
De bedoeling was om vandaag tomatenrijst met rookworst te maken. Vanmiddag zijn we even het bos in geweest en toen we thuis kwamen waren we alle vier super moe. Geen zin meer om te koken dus. Uiteindelijk hebben we besloten maar wat te bestellen.
Het werd voor mij pasta met ossenhaas puntjes en roomsaus.
wk41 zo