Win een masterclass Aziatisch koken!

Ben jij ook zo dol op Aziatische gerechten? En lijkt het je leuk om samen met een echte Aziatische chef heerlijke gerechten te maken? Dan heb ik een hele leuke winactie voor je!  Singapore-FoodFair-Logo

Als onderdeel van de Singapore Foodfair 2015 komt er een een exclusieve masterclass in de Kookfabriek in Amsterdam-Zuidoost.
De beste Aziatische chefs komen voor de Singapore Foodfair naar Nederland. Eén van deze chefs geeft op zaterdag 17 oktober een masterclass Aziatisch koken en daar kan jij GRATIS bij zijn! Ik mag namelijk 4×2 kaartjes weggeven!!
Tijdens de workshop neemt de chef je mee op een twee uur durende reis door Azië. Er worden gerechten bereid en de chef onthult geheimen van de Aziatische keuken. Tijdens een culinaire proeverij krijg je de kans om de verschillende gerechten te proeven.

LOGO_AMAZING_ORIENTAL_VECTOR_CMYK_2015_LETTERS_ZWART-01_FINAL

De masterclass wordt georganiseerd door Amazing Oriental.
Amazing Oriental is met 20 vestigingen de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. In hun winkels vind je een assortiment van meer dan 8.000 authentieke A-merken uit Azië. Ook hebben ze een uitgebreide webshop waar je zeven dagen per week terecht kunt voor de meest uiteenlopende Aziatische producten.

Winnen!
Lijkt het je leuk om met twee personen deze masterclass bij te wonen? Kijk dan snel op mijn Facebookpagina hoe je kaartjes kunt winnen!
De actie loopt tot en met dinsdag 22 september. Woensdag 23 september ontvangen de winnaars bericht.

Masterclass “Reis door Azië”
Wanneer: Zaterdag 17 oktober van 10.00 tot 12.00 uur
Waar:          De Kookfabriek in Amsterdam-Zuidoost

foto2