Smaaktest: Cool Bear vruchtensiroop

Net als veel mensen let ik de laatste tijd meer op mijn voeding.
In de supermarkt kies ik steeds vaker voor gezondere producten met minder vet en suiker.
Ook, of eigenlijk vooral als het gaat om wat mijn kinderen binnenkrijgen word ik steeds kieskeuriger.

Mijn kinderen (en ik) houden erg van zoetigheid. Een snoepje of koekje vind ik geen probleem, maar als het gaat om wat ze drinken wordt het al snel een ander verhaal.
Laatst zag ik in een aflevering van Kassa dat er in een glas appelsap meer suiker zit dan in een glas cola. Zelfs aan thee wordt suiker toegevoegd! Tja, wat moet je je kinderen dan nog te drinken geven zonder dat ze teveel suiker binnenkrijgen?

cool bear 3

Vorige week zag ik bij Jumbo een display staan met limonadesiroop van Cool Bear. Vruchtensiroop zonder toegevoegde suiker en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Die moest ik natuurlijk proberen!
Er is keuze uit vier smaken: citroen-limoen, aardbei, cassis-appel en framboos. Ik ging voor de laatste.

Smaak
Thuisgekomen heb ik meteen een glas gemaakt en ja, dit is is dus echt lekker!
Ik heb al eerder light siropen geprobeerd, maar daar vond ik altijd zo’n typisch ‘light’ smaakje aan zitten.
Deze siroop smaakt gewoon echt naar lekkere frambozenlimonade.
Ook bij mijn kinderen viel Cool Bear erg in de smaak!

Stevia
De siroop van Cool Bear is gezoet met 100% stevia, een natuurlijke zoetstof. Daarnaast bevat de siroop geen kunstmatige smaak-, kleur- en geurstoffen. Geen troep dus! Dit kan je met een gerust hart aan je kinderen geven.

cool bear 4
Over Cool Bear
Naast dat ze erg lekkere siroop maken, zetten ze zich bij Cool Bear actief in voor het verbeteren van de gezondheid, vooral van kinderen.
Zo zijn ze sponsor van de SugarKidsClub, voor kinderen met diabetes en is er de Kids Buddy Club waar kinderen lid van kunnen worden om leuke weetjes over gezonde voeding te ontvangen.
Cool Bear heeft een mooie website met uitgebreide informatie over de producten en leuke dingen voor kinderen zoals kleurplaten en lekkere recepten.
Je leest er ook het verhaal van de oprichtster, Ana Santiago. Zij vertelt hoe ze haar droom verwezenlijkt heeft:  “Het runnen van een bedrijf dat zich enkel en alleen bezig houdt met het inspireren en helpen van kinderen om gezonder en gelukkiger te leven.”
Een mooi verhaal waaruit duidelijk blijkt dat ze het bij Cool Bear niet (alleen) om het geld te doen is.

cool bear 2
Conclusie
Dit is een product is dat het zeker verdient meer onder de aandacht te komen.
Niet alleen omdat de siroop heel erg lekker is, maar ook omdat het 100% eerlijk en natuurlijk is. Het feit dat ze bij Cool Bear niet alleen maar bezig zijn met geld verdienen, maar ook actief bijdragen aan een betere gezondheid voor kinderen vind ik een groot pluspunt.
Bij ons thuis wordt de standaard limonadesiroop vanaf nu in ieder geval vervangen door de vruchtensiroop van Cool Bear!

Een gedachte over “Smaaktest: Cool Bear vruchtensiroop”

Reacties zijn gesloten.