Review: Asian Home Gourmet kruidenpasta’s

Ik ben niet zo thuis in de Aziatische keuken, maar ik hou wel heel erg van Oosterse gerechten! Daarom gebruik ik graag kruidenpasta als ik Oosters wil koken. Zo krijg ik de smaak die bij het gerecht hoort zonder dat ik stad en land af hoef te lopen voor allerlei exotische ingrediënten.
Ik testte voor deze review de kruidenpasta’s en marinades van Asian Home Gourmet.

Asian Home Gourmet 4
Ik bestelde de producten bij Asian Food Lovers, een online toko waar je werkelijk alles kunt krijgen op het gebied van Oriëntaals eten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ze hebben het! Naast voedingsmiddelen kan je er ook terecht voor servies, tafeldecoratie en keukengerei als rijstkokers en stoompannen.

Ik ging voor de kruidenpasta’s van Asian Home Gourmet. Een groot pluspunt van deze pasta’s vind ik dat ze geen kunstmatige  geur-, kleur- en smaakstoffen bevatten. Iets wat toch zeldzaam is bij dit soort producten!
Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Nog een pluspunt!

Asian Home Gourmet5
Ik maakte een Indonesische maaltijd. Saté met pindasaus, nasi goreng en sayur lodeh (pittige groenten curry).

De saté was in een handomdraai gemaakt. De marinade is helemaal kant en klaar. Het enige wat je hoeft te doen is vlees of kip in stukjes snijden en twee uurtjes laten marineren. Daarna kan je het bakken of grillen. Een eitje dus, en heel erg lekker van smaak!
Ik was vooral benieuwd naar de pindasaus. Instant pindasaus vind ik over het algemeen niet te eten, dus erg hoge verwachtingen had ik niet. Toch moet ik eerlijk zeggen dat deze satésaus best goed smaakte. Klein minpuntje is de hoeveelheid die op de verpakking staat aangegeven. Ik maakte volgens de aanwijzing op de verpakking genoeg voor vier personen, maar dit was net genoeg voor 1 persoon. Als je hier rekening mee houdt heb je een prima satésaus!

Asian Home Gourmet6Asian Home Gourmet3
De kruidenpasta’s voor de curry en de nasi vind ik ideaal.  De pasta geeft het gerecht de authentieke Indonesische smaak. Doordat je zelf nog verse ingrediënten aan het gerecht toevoegt, kan je er toch helemaal je eigen draai aan geven. Zowel de nasi goreng als de sayur lodeh waren heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Behalve de Indonesische gerechten zijn er kruidenpasta’s voor verschillende gerechten uit Thailand, Singapore, Vietnam, India en China. Voor elk wat wils dus. En hoe leuk is het om je gasten te verrassen met bijvoorbeeld een complete Vietnamese maaltijd?

Asian Home Gourmet2

Deze review is een samenwerking met Asian Food Lovers. Zie mijn disclaimer voor meer informatie.

 

Bewaren

Een gedachte over “Review: Asian Home Gourmet kruidenpasta’s”

Reacties zijn gesloten.