Hier hou ik nou van! Geen luxe ingrediënten of lastige bereiding. Gewoon simpele, snelle eiersalade!
En véééél lekkerder dan de eiersalades uit de supermarkt!
Deze heerlijke eiersalade is super simpel en zo klaar!
Lekker op een broodje als lunch of gewoon bij de borrel.
De bleekselderij geeft de eiersalade een knapperige bite en een frisse smaak. Door de mosterd wordt hij lekker pittig.
Serveer hem op een broodje, in een wrap met wat blaadjes rucola, in tortilla cups of gewoon op een toastje.
TIP: wil je de eiersalade op een toastje serveren? Hak de eieren dan iets minder grof. Grotere stukken ei hebben de neiging van je toastje af te ‘glijden’.
Makkelijke eiersalade
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
Porties: 4-6
Ingrediënten:
- 6 eieren, hard gekookt en afgekoeld
- 3 eetlepels mayonaise
- ½ eetlepel scherpe (Dijon) mosterd
- ½ rode ui, fijn gesnipperd
- 1 stengel bleekselderij, fijn gesneden
- 2 eetlepels gehakte bieslook
Bereiden:
- Pel de eieren en hak ze in stukjes
- Doe de gehakte eieren in een kom en voeg de mayonaise, mosterd, ui, bleekselderij en bieslook toe
- Roer goed door elkaar
- Breng op smaak met peper en zout