LMF’s favorites: 7x Halloween recepten

Halloween staat weer voor de deur! Hoewel ik Halloween altijd erg leuk vind, moet ik eerlijk bekennen dat ik niet erg creatief ben als het gaat om het bedenken van originele Halloween hapjes. Gelukkig zijn veel van mijn mede foodies hier wel erg goed in! Ik zette zeven griezelige Halloween recepten voor je op een rijtje!

Bloedsoep met spinnen
Dit recept vond ik op cookameal.be. Met een paar sliertjes spaghetti tover je je standaard ‘soep met ballen’ heel makkelijk om tot een echte Halloween maaltijd!
bloedsoep met spinnen

Bladerdeegmummies
Knakworstjes en bladerdeeg zijn de enige twee ingrediënten die je nodig hebt voor deze superleuke bladerdeegmummies van Ohmyfoodness! Je vindt het recept hier.
bladerdeegmummies
Oreo spinnen
Met Oreo’s zit je altijd goed! Deze Oreo spinnen vond ik op de blog Laura’s Bakery.
Oreo spinnen
Graveyard chocolate mousse
Zo leuk, deze kerkhof toetjes! Lekker met homemade chocolademousse,  maar ook snel en makkelijk te maken met chocolademousse uit de winkel. Het recept vindt je hier!
graveyard mousse
Halloween drankjes
Bij een gezellig feestje hoort natuurlijk een lekker drankje! Betina van Betty’s Kitchen heeft een paar griezelig lekkere Halloween drankjes voor je op een rijtje gezet!
cocktails
Enge heksenvingers
Hoe leuk is dit! Amandelkoekjes in de vorm van heksenvingers. Simpel te maken, maar wel héél erg creepy!
heksenvingers

Mummy koekjes
Op Brendakookt.nl vond ik dit recept voor mummy koekjes. Lekker simpel en toch heel erg leuk. Ideaal om samen met je kinderen te maken!
Halloween-koekjes
Wat zet jij met Halloween op tafel?

 

 

2 gedachten over “LMF’s favorites: 7x Halloween recepten”

Reacties zijn gesloten.