LMF Eetweek: 2016 week 12

Eetweek 12 was een lekker rustig weekje. Eindelijk weer een week zonder griep, koorts, oorontsteking en andere gekke dingen. Het bloggen is er helaas nog een beetje bij ingeschoten. Ik had bijna twee weken weinig gedaan thuis, dus er was genoeg te poetsen en te strijken. Maar het meeste is weer bijgewerkt, dus vanaf volgende week gaan we lekker aan het koken en schrijven!Maandag 14 maart
Iedereen is gelukkig weer op de been. Ik heb de kinderen naar school gebracht, even wat boodschappen gedaan en toen door naar huis om de achterstallige troep op te ruimen. Tjonge, wat stapelt de rotzooi zich snel op als je even niks doet zeg!
Vandaag heb ik meteen voor twee dagen gekookt. Macaroni met extra veel kaas!
2016wk12ma
Dinsdag 15 maart

We eten lekker nog een keer macaroni vandaag. De kinderen hebben zwemles tot kwart voor zes. Wat eten betreft niet echt een handige tijd dus. Meestal is het dan ook pizza of pannenkoeken op dinsdag, maar nu hadden we nog genoeg macaroni over om nog een keer van te eten.
Ik had ’s middags Griekse tzatziki gemaakt met olijfolie uit Kreta. We hadden dus lekker wat te snacken vanavond! Het recept voor de tzatziki komt morgen online.
2016wk12di tzatziki
Woensdag 16 maart / donderdag 17 maart
Vandaag kookte ik nog een keer voor twee dagen. Ik wilde weer eens iets nieuws proberen en maakte stamppot spruitjes met Boursin en cashewnoten. Erg lekker! Het recept staat inmiddels online. Er was genoeg over, dus donderdag was het weer stamppot. Helemaal geen straf!
Stamppot spruitjes met Boursin en cashewnoten 1
Vrijdag 18 maart

Vandaag had een blogdag moeten worden, maar er kwam niet veel van terecht. Ik kon me er maar moeilijk toe zetten dus heb ik mezelf een dagje vrij gegeven. Ik ben naar de kringloopwinkel gegaan om tussen leuke schaaltjes, bordjes en oude kookboeken te snuffelen. Ik haal regelmatig leuke dingen bij de Kringloop om in de foto’s op LMF te gebruiken. Nu heb ik ook weer wat leuke dingen op de kop getikt.
‘S avonds hebben we eten besteld. Ik ging voor lahmacun met kip.
2016wk12vr
Zaterdag 19 maart
Vandaag was ik zoooo moe! Gisteravond had ik op tijd naar bed gewild. In plaats daarvan heb ik het laatste seizoen van Sons of Anarchy (aanrader!!) uitgekeken. Gewoon té spannend om naar bed te gaan! Ik moest nog vijf afleveringen en die heb ik ook allemaal gekeken. Toch een latertje dus en dat heb ik vandaag geweten!
Het plan was om zelf pizza te maken, maar het werd er eentje uit de diepvries… tja…
2016wk12za
Zondag 20 maart

Paul ging vanmiddag naar het voetbal. Ik heb samen met de kinderen lekker rustig aangedaan. We hebben al best wat kruidentuintjes van Albert Heijn, dus daar zijn we maar eens mee aan de slag gegaan. Nu hopen dat ze een beetje willen groeien!
tuintjes
Paul en Lucas hebben vandaag voor het eten gezorgd. Verse worst met gebakken aardappels en doperwtjes.
eetweek 2016wk12zo