LMF Eetweek: 2016 week 8

Ik heb een beetje moeite om een boeiend inleidend stukje te schrijven voor deze eetweek. Het was eigenlijk zo’n standaard week dat er niet zoveel bijzonders te melden is. Qua eten was het vooral lekker makkelijk en tja.. eigenlijk ook best standaard. Behalve zondag, want toen hebben we mijn moeders verjaardag gevierd.
Eerlijk gezegd bevalt zo’n standaard week me prima! Geen gekke dingen, gewoon lekker rustig aan. Kijk je mee?


Maandag 15 februari
Nynke speelde vanmiddag bij een vriendinnetje, dus Lucas en ik waren gezellig met z’n tweetjes.
Ik maakte voor het eten kip cordon bleu uit de oven.

2016wk8ma
Dinsdag 16 februari

Het is weer dinsdag en dat betekend zwemles! De kinderen hadden er weer helemaal zin in. Ze zwemmen van 17.00 uur tot 17.45. Niet echt een handige tijd wat eten betreft. Dinsdag is hier vanaf nu dus poffertjes- en pizzadag. Vandaag kregen de kinderen poffertjes. Paul en ik aten een lekker soepje.
2016wk8di
Woensdag 17 februari

Wat was het koud vandaag! Mijn auto zat gewoon dichtgevroren…letterlijk! We kregen hem met geen mogelijkheid open. Paul heeft mij en de kinderen voor school afgezet en is snel door geracet naar zijn werk.
Gelukkig was mijn auto ’s middags weer ontdooid.
Lucas speelde vandaag voor het eerst bij een vriendje thuis, dus Nynke en ik hadden even de tijd voor meidendingen!
We aten vandaag balletjes gehakt met gekookte aardappels en doperwtjes. Niet heel bijzonder, maar wel erg lekker!
2016wk8wo
Donderdag 18 februari
Lucas mocht kiezen wat we gingen eten vandaag. Hij wilde natuurlijk patat. Ik heb geprobeerd met hem te onderhandelen om toch iets gezonds op tafel te krijgen. Uiteindelijk werd het zelfgemaakte pizza. Ik denk dat we wel kunnen vaststellen dat onderhandelen niet mijn sterkste punt is ;-).
2016wk8do
Vrijdag 19 februari
Vandaag heb ik iets nieuws geprobeerd. Zoals jullie misschien wel weten heb ik een zwak voor alle gerechten waar room in zit. Vooral pastasaus kan me niet romig genoeg zijn! Helaas reageert mijn huid nogal heftig op zuivel. In de supermarkt kwam ik RiceDream tegen. Een product op basis van rijst, wat te gebruiken is als kookroom.
Ik heb geprobeerd er een romige pastasaus mee te maken, maar dat viel toch wel erg tegen hoor! Dit product voegt echt niks toe aan smaak of romigheid. De pastasaus was op zich prima te eten, maar dat was zeker niet te danken aan Rice Dream. Jammer dus.
2016wk8vrroom
2016wk8vr
Zaterdag 20 februari
Wat een weer was het vandaag! Ik heb ’s ochtends tussen de buien door een rondje hardgelopen en snel even boodschappen gedaan, maar voor de rest zijn we lekker binnen gebleven. Voor het avondeten hebben we wat besteld. Paul en ik namen een lekkere hamburger en de kinderen patatjes.
2016wk8za
Zondag 21 februari
Mijn moeder wordt 65 en dat moet natuurlijk gevierd worden!
We zijn naar een speelparadijs geweest waar je ook kunt eten. Daar konden de kinderen zich lekker uitleven terwijl wij gezellig wat konden eten en drinken.
2016wk8zo 2 2016wk8zo 1

3 gedachten over “LMF Eetweek: 2016 week 8”

  1. Ik kan ook niet goed tegen zuivel, en gebruik altijd soja kookroom. Het blijft anders, maar ik vind het wel een goede vervanger 🙂

Reacties zijn gesloten.