LMF eetweek: 2016 week 46

Wat een fijne eetweek was dit!
Elke dag lekker gegeten, pepernoten gebakken en ik mocht ook nog naar een super tof foodevent!

Maandag 14 november / dinsdag 15 november
We zijn de week goed begonnen met macaroni uit de oven.
Ik heb er een meatlovers pasta van gemaakt met spekjes, gehakt en chorizo.
Erg lekker, vooral met een flinke scheut rode wijn door de saus!
En er was zat voor twee dagen, dus dinsdag had ik het mooi makkelijk wat eten betreft.
eetweek-2016wk46-ma-di
Woensdag 16 november
Het weer zat niet mee vandaag, dus buiten spelen was er niet bij voor de kinderen.
Dan maar pepernoten bakken. Hartstikke leuk en nog lekker ook!
eetweek-2016wk46-wo-pepernoten
Bij Appie vond ik een zak met drie kleuren aardappels. Die heb ik samen met kippenbouten een uurtje in de oven geschoven. Erg makkelijk, maar echt superlekker. Sperzieboontjes erbij en klaar!
eetweek-2016wk46-wo
Donderdag 17 november
Het was weer eens tijd voor Hollandse pot.
Gehaktballen met aardappels en spruitjes. Altijd goed.
eetweek-2016wk46-do
Vrijdag 18 november
Vandaag was leuk!
Ik was uitgenodigd voor een media event in Zaandam en daar zijn Paul en ik zijn samen naartoe geweest.
Ik heb veel leuke nieuwe dingen gezien en een paar interessante workshops gevolgd. En natuurlijk hebben we heel veel gegeten!
Ik heb ook een paar hele gave nieuwe producten ontdekt waarover ik jullie binnenkort meer ga vertellen.
collage-aynif
Zaterdag 19 november / zondag 20 november
Paul at vandaag buiten de deur en de kinderen wilden graag pannenkoeken.
Voor mezelf heb ik een kleine lasagne gemaakt met mascarpone, zalm en garnalen.
Ik wilde een eenpersoons portie maken, maar mijn kleine ovenschaaltje bleek toch een tweepersoons. 🙂
De lasagne was gewoon te lekker om weg te gooien, dus zondagavond heb ik de andere helft opgewarmd.
eetweek-2016wk46-za-zo