LMF Eetweek: 2016 week 4

Vonden jullie het ook zo  koud afgelopen week? Nu ben ik best een koukleum, maar het was deze week wel erg hoor!
Ondanks de kou was het een erg geslaagde eetweek. Twee gezellige avondjes uit en een paar lekkere nieuwe recepten erbij.
Qua eten had het wel een pietsje gezonder gemogen. Patat,  pizza en een keer uit eten in één week is wel een beetje veel van het goede. Volgende week maar een beetje beter mijn best doen!


 

Maandag 18 januari:
Brrr wat was het koud vandaag! Mijn auto was zelfs van binnen bevroren vanmorgen! Qua eten ben ik de week lekker makkelijk begonnen. Verse worst, aardappelschijfjes en doperwtjes.
wk42016ma
Dinsdag 19 januari:
Het was een patat kind of day vandaag. De kinderen waren allebei doodmoe toen ze uit school kwamen. En vermoeide kindjes kunnen niet veel van elkaar hebben. Oorlog dus…
Ik ben maar tussen ze in gaan zitten op de bank en zo hebben we gezellig onder een dekentje filmpjes gekeken. Paul heeft patat meegenomen toen hij uit z’n werk kwam. Ik ging voor patat met een berenhap pinda.
wk42016di
Woensdag 20 januari
Arme Lucas kwam vandaag helemaal munt uit school. Dit is zijn tweede week in groep 1 en de spanning begint zijn tol te eisen. Nynke ging vanmiddag spelen bij een vriendinnetje, dus Lucas en ik maakten er een lekker rustig middagje van.
‘S ochtends had ik al uiensoep gemaakt voor LMF, dus dat was meteen avondeten voor Paul en mij.
De kinderen houden niet van uiensoep, dus die kregen gebakken kip met macaroni en rauwkost.
Klassieke Franse uiensoep 3
Donderdag 21 januari:
Vandaag heb ik een nieuw recept uitgeprobeerd. Geroosterde wortels met honing en sesamzaadjes. Echt super lekker!
We aten er kip en gebakken krieltjes bij. Het recept voor de wortels deel ik aankomende week met jullie!
wk42016do
Vrijdag 22 januari:
Vandaag is het girls night out! Paul redt zich met de kinderen en een paar diepvriespizza’s en ik ga lekker de stad in om tapas te eten bij La Cubanita. Lekker en super gezellig!
wk42016vr
Zaterdag 23 januari:
De kinderen logeerden vandaag bij opa en oma, dus Paul en ik hadden lekker even het rijk alleen. We zijn gezellig een avondje uit geweest naar het theater, naar MV2 van Huub Stapel (aanrader!).
Voor we weggingen hebben we een pizza besteld. Ik had eigenlijk iets lekkers willen koken, maar ik had gewoon even geen zin om de keuken in te duiken vandaag.
Pizza dus… en die had ik al half op voor ik erachter kwam dat ik vergeten was er een foto van te maken. De andere helft moet je er dus maar even bij denken!
wk42016za
Zondag 24 januari:
Na twee dagen ongezond eten was het vandaag weer eens tijd voor een flinke portie vitaminen! Ik heb een berg groenten gehaald en met knoflook en olijfolie geroosterd in de oven. Lekker met een gebakken visje erbij.
wk42016zo