LMF Eetweek: 2016 week 35

Er zijn de afgelopen eetweek niet veel posts online gekomen. Ik heb echt een beetje moeite weer in het normale ritme te komen!
Het was de eerste eetweek na de zomervakantie en dan betekende weer school, zwemles en werken.
Op mijn ‘blogdagen’ had ik deze week andere afspraken gepland, waardoor er van bloggen nog even niet veel terecht kwam. Voor volgende week staan er gelukkig wel weer lekkere recepten én een hele leuke shoptip op de planning!

Maandag 29 augustus
Het is vandaag de eerste schooldag na de vakantie. Nynke begint in groep 3 en Lucas gaat nu echt naar groep 1.
We moesten wel weer even wennen vanmorgen hoor! Vroeg uit bed, tasjes inpakken en op tijd de deur uit… Dat valt niet mee na zes weken rustig aan doen.
We aten gemarineerde kip met aardappels en worteltjes.
eetweek 2016-33 ma
Dinsdag 30 augustus
Mijn eerste werkdag na de vakantie. Eigenlijk was het ook wel  lekker om weer aan het werk te gaan.
Er lag nog een bakje chili con carne in de diepvries. Van een paar overgebleven tortilla wraps heb ik taco schelpen gebakken in de oven en die gevuld met sla, rijst, chili con carne en tomaat-ui-koriander salade. Superlekker en mooi makkelijk!
eetweek 2016-33 di
Woensdag 31 augustus / donderdag  september
Woensdag kookte ik  een grote pan pastasaus voor twee dagen. Helaas kwam ik er te laat achter dat de SD kaart van mijn camera op slot stond, dus foto’s heb ik niet (dom, dom, dom!). Daarom gebruik ik maar even een foto uit het ‘archief’.
wk3za16
Vrijdag 2 september
Na een dag werken doen we mooi makkelijk. Pizza! Een prima begin van het weekend!
eetweek 2016-33 vr
Zaterdag 3 september
Paul is een weekendje naar Hamburg. Ik ging ‘sochtends even naar de kapper en daarna heb ik gezellig met de kinderen geluncht bij mijn ouders.
Tegen etenstijd had ik echt geen trek. Pas toen de kinderen in bed lagen heb ik wat voor mezelf in elkaar gedraaid.
Geroosterde spicy zoete aardappel en paprika met zure room, lente-ui en koriander. Mjammie!
eetweek 2016-33 za
Zondag 4 september
Het regende dat het goot vandaag, dus geen weer om buiten te spelen. En omdat ze binnen de tent begonnen af te breken, ben ik met de kinderen naar een indoor speelparadijs gegaan. Perfect! De kids hebben zich prima vermaakt en ik kon lekker mijn boek uitlezen. Heerlijk!
Als avondeten maakte ik gebakken aardappels met boontjes en crunchy paprika kip uit de oven. Het recept voor de kip deel ik volgende week met jullie.
eetweek 2016-35 zo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren