LMF eetweek: 2016 week 34

Na twee weken in Frankrijk hebben we afgelopen eetweek nog een lekker vakantieweekje thuis gehad.
Morgen gaan de kinderen weer naar school en begint het gewone leven weer.

Na drie weken offline te zijn geweest ben ik ook weer aan het bloggen geslagen. Ik heb in de vakantie genoeg inspiratie opgedaan voor nieuwe gerechtjes die ik graag met jullie wil delen!
Echt koken heb ik afgelopen week nog niet gedaan. Man, wat was het heet zeg! Veel verder dan salades en barbecueën zijn we niet gekomen, maar lekker gegeten hebben we wel! Kijk je mee?

Maandag 22 augustus
Gistermiddag zijn we teruggekomen van vakantie en nu had ik echt behoefte aan een gezonde  en vooral verse maaltijd. Tussen het wassen en strijken van de vakantiewas door heb ik snel deze salade met warmgerookte zalm en honing-mosterd dressing in elkaar gedraaid. Zo klaar en zooo lekker! Het recept staat inmiddels online.
Maaltijdsalade met zalm en honing-mosterd dressing 2
Dinsdag 23 augustus
Ik had Nynke belooft dat ze na de vakantie gaatjes in haar oren mocht en dat hebben we vanmorgen gedaan. Best spannend, maar ze was superstoer en het staat haar prachtig!
eetweek 2016 wk33 wo NynkeWe hebben daarna even geluncht op het terras. Ik nam wraps met spinazie die erg lekker waren. Weer inspiratie voor een nieuw receptje!
Later op de middag gingen we even bij mijn schoonouders op visite, waar we spontaan zijn blijven barbecueën. Een erg fijn dagje dus!
eetweek wk wo BBQ
Woensdag 24 augustus
Weer zo’n snikhete dag! Vanmorgen zijn we naar een speeltuin geweest om de kinderen even uit te laten razen.
’s Middags hebben we in de achtertuin het zwembad opgezet om een beetje af te koelen.
Koken was het te warm voor. Wat is het dan fijn dat er zoiets bestaat als koelverse pizza! Even in de oven en klaar!
eetweek 2016 wk33 di
Donderdag 25 augustus
Ook vandaag was het te warm om te koken. Echt trek hadden we ook niet met dit weer. Een broodje met homemade tonijnsalade,  gebakken spek en ei was meer dan genoeg.
eetweek 2016 wk33 do
Vrijdag 26 augustus
De kinderen mochten vandaag logeren bij opa en oma en Paul had een bruiloft in Amsterdam. Ik had dus heerlijk het rijk alleen vandaag. Natuurlijk was ik van plan om lekker de keuken in te duiken voor LMF, maar uiteindelijk heb ik gewoon taco’s besteld en de film Chef gekeken op Netflix. Heerlijk avondje!
eetweek 2016 wk33 vr
Zaterdag 27 augustus
Paul at niet thuis vandaag, want hij had een barbecue. Voor de kinderen heb ik pannenkoeken gebakken. Voor mezelf heb ik de wraps nagemaakt die ik dinsdag op het terras gegeten had. Echt superlekker! Het recept deel ik aankomende week.
eetweek wk 33 za
Zondag 28 augustus
Paul is aankomende dinsdag jarig, maar we hebben zijn verjaardag vandaag vast gevierd. Na de hele dag hapjes en drankjes hadden we niet erg veel trek meer. Er was nog wat pannenkoekenbeslag over van gisteravond. Daar kon ik nog precies vier pannenkoeken uithalen. Lekker met frambozenjam!
eetweek 2016 wk33 zo
Dat was hem weer voor deze week.
Morgen weer vroeg uit de veren en het gewone ritme in.
Fijne avond allemaal!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren