LMF Eetweek: 2016 week 24

Deze eetweek heb ik het mezelf niet al te moeilijk gemaakt wat eten betreft. Een keertje pizza, een keer uit de diepvries gegeten en een keer voor twee dagen gekookt. Best een keer lekker hoor, zo’n makkelijke eetweek! Toch hebben we prima gegeten en er zijn ook nog een paar lekkere recepten bijgekomen op LMF.

Maandag 13 juni
Morgen ben ik de hele volgepland, dus eten koken zal dan niet gaan lukken. Daarom heb ik vandaag meteen maar voor twee dagen gekookt. Rijst met kip en salami. Lekker met gesmolten kaas erover.
2016 eetweek24 ma-di
Dinsdag 14 juni
Vandaag heb ik gewerkt tot de kinderen uit school kwamen. Daarna moesten we door naar de GGD, waar Nynke een gehoortest kreeg. Toen was het tijd voor zwemles. Gelukkig had ik gisteren voor twee dagen gekookt, dus het eten stond zo op tafel!

Woensdag 15 juni
Vandaag heb ik er niet teveel werk van gemaakt. Er lagen nog worstjes in de diepvries. Krieltjes en doperwtjes erbij en klaar.
2016 eetweek24 woHet was weer hoog tijd voor een lekker recept met bietjes, dus ’s avonds heb ik een heel lekker bladerdeeg taartje met bietjes en geitenkaas gemaakt. Had ik donderdag direct een lekkere lunch! Het recept vind je hier.
bladerdeeg taartje met bietjes en geitenkaas 3
Donderdag 16 juni
Vanmorgen was een blogochtend. Ik heb twee posts geschreven en de achterstand in mijn mail weggewerkt. Daarna was het alweer tijd om de kinderen uit school te halen. Zij hebben na vandaag weekend en dat is maar goed ook. Ze zijn allebei helemaal munt.
We hebben ijsjes en chips gehaald en gezellig op de bank een filmpje gekeken.
Ik had even geen zin om te koken. Gelukkig lag er nog kip kerrie ragout in de vriezer. Zo fijn om een voorraadje in de diepvries te hebben!
2016 eetweek 24 do
Vrijdag 17 juni
Ik ga vandaag werken, dus de kinderen zijn bij opa en oma. Ze eten daar ook en Paul heeft al gegeten op zijn werk. Ik moest dus iets voor mezelf verzinnen. Ik was van plan lasagne met zalm en mascarpone te maken. Daar had ik nou echt trek in. Maar wat denk je? Geen zalm in de winkel. Man, wat kan ik daar van balen! En toen had ik natuurlijk ook nergens anders meer trek in, want ik had me echt op die lasagne verheugd.
Uiteindelijk heb ik thuis maar een pizza besteld. Die lasagne maak ik volgende week. Verheug me er nu al op!
2016 eetweek 24 vr
Zaterdag 18 juni
Vandaag was een lekker dagje. Vanmorgen heb ik met Lucas samen Vaderdag cadeautjes geshopt. Vanmiddag hebben we boodschappen gedaan voor het Vaderdag ontbijt.
Morgen wordt weer een drukke dag, dus heb ik weer een grote pan gekookt waar we twee dagen van kunnen eten.
Macaroni met gehakt, spekjes, groenten en tomaten-roomsaus. Uiteraard met een flinke berg gesmolten kaas. Yumm!!!
2016 eetweek 24 za-zo
Zondag 19 juni
Het is Vaderdag. We beginnen de dag dus met een uitgebreid ontbijt. Daarna zijn we eerst naar mijn ouders geweest en toen naar mijn schoonouders. Bij allebei was er genoeg te snacken, dus honger hadden we echt niet meer toen we thuiskwamen.
Het plan was dus macaroni van gisteren te eten. In plaats daarvan hebben we de restjes van het ontbijt opgemaakt en dat was meer dan voldoende. De macaroni schuiven we door naar morgen!
2016 eetweek 24 zo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren