LMF Eetweek: 2016 week 22

Eetweek 22 was echt een week van uitersten. Van code oranje tot stralend zomerweer en van diepvriespizza’s tot een heerlijk etentje in één van mijn favoriete restaurants.
Voor mijn gevoel was week 22  een hectische week, maar wel eentje met lekker eten en veel gezelligheid!

Maandag 30 mei
Er lag nog een stronk broccoli in de groentelade die echt op moest. Tijd voor een soepje dus! Het werd broccoli-prei soep met kerrie. Erg lekker al zeg ik het zelf. Het had waarschijnlijk nog beter gesmaakt als ik niet was vergeten de prei te wassen. Zand in je soep is toch minder lekker!
eetweek 2016 wk22 ma
Ik had om zeven uur een afspraak in de stad. Net toen ik de deur uit ging begon het te regenen. Tegen de tijd dat ik de straat uit was begon het te keihard hagelen. Toen ik halverwege was ging het zo tekeer dat ik de auto aan de kant moest zetten omdat ik geen hand voor ogen meer zag. Na een kwartiertje werd de regen wat minder en heb ik nog een poging gedaan. Er stond overal zo veel water dat het gewoon niet te doen was. Ik heb een klein autootje met kleine bandjes, dus het was meer drijven dan rijden.  Terug naar huis dan maar. Die afspraak komt wel een andere keer!

Dinsdag 31 mei
Zoals iedere dinsdag was het rennen, vliegen vandaag. Eerst werken, dan kinderen ophalen, spullen pakken en door naar zwemles. Na de zwemles hebben we lekker pizza’s in de oven gegooid. Geen gedoe, gewoon lekker makkelijk!
eetweek 2016 wk22 di
Woensdag 1 juni
Vanmorgen heb ik gewerkt. Na schooltijd hebben de kinderen me geholpen met boodschappen doen. Nynke wilde graag een keer sla proberen, dus dat hebben we gegeten vandaag. Lekker met gepaneerde kipfilet en krieltjes.
eetweek 2016 wk22 wo
Donderdag 2 juni
De kinderen gaan vandaag op schoolreisje en dat is natuurlijk super spannend! Ik heb ze uitgezwaaid en moest daarna naar de stad voor de afspraak die ik eigenlijk maandagavond had.
Daarna heb ik nog een uurtje geblogd en toen was het alweer tijd om de kinderen op te halen.
Voor het avondeten heb ik kip kerrie ragout gemaakt. Dat valt hier altijd erg goed in de smaak!
eetweek 2016 wk22 do
Vrijdag 3 juni
De kinderen hebben vandaag vrij, dus zij gaan naar opa en oma. Na mijn werk heb ik boodschappen gehaald om curry te maken, maar toen ik thuiskwam had ik echt geen zin meer om de keuken in te gaan. Uiteindelijk is het een maaltijdsalade van AH geworden met pasta en zalm. Normaal gesproken ben ik niet zo dol op kant en klare salades, maar deze was goed! Lekker vers en knapperig. Zeker voor herhaling vatbaar.
eetweek 2016 wk22 vr
Zaterdag 4 juni
Vanmorgen heb ik van 10.30 tot 13.30 bij de kapper doorgebracht.  Paul, Nynke en Lucas moesten geknipt worden. Daarna moest ik nog geknipt en gekleurd worden. Het kostte even tijd, maar we kunnen weer voor de dag komen met z’n viertjes!
De kinderen mochten vandaag bij opa en oma logeren. Paul en ik zijn gezellig uit eten geweest in de stad. Als je ooit in Enschede bent; Restaurant de Tropen is een echte aanrader!
Tropen Collage
Zondag 5 juni
Het plan was om vanmiddag naar food festival Trek te gaan en daar te eten. Maar het was zo warm dat we besloten lekker thuis het zwembad op te zetten en de bakplaat aan te doen.
eetweek 2016 wk22 zo