LMF Eetweek: 2016 week 19

Gelukkig is het deze eetweek nog mooi weer gebleven hier in Oost Nederland. We hebben nog lekker even van de zon kunnen genieten! Het was weer een prima weekje met makkelijke maaltijden, een drie gangen diner waar ik lekker mocht aanschuiven en een gezellig weekend met twee verjaardagen!

Maandag 9 mei
De vakantie zit er weer op en de kinderen gaan weer naar school.
Echt trek heb ik niet met dit warme weer. We eten lekker een kom geroosterde tomatensoep en daar hebben we genoeg aan vandaag.
Makkelijke soep van geroosterde tomaten 3
Dinsdag 10 mei
Vandaag was wel een beetje een feestje! De Margriet Foodspecial kwam uit en Lovemyfood stond er ook in! Best spannend, want ik had het artikel nog niet gezien. Na mijn werk heb ik de kinderen uit school gehaald en zijn we direct naar de winkel gegaan om de Margriet te kopen. Het is een heel leuk artikel geworden!
Margriet volledig jpg
De kinderen hadden vanmiddag zwemles. Na zwemles heb ik (zoals meestal op dinsdag) pannenkoeken voor ze gebakken. Paul en ik waren van plan een restje soep van gisteren te eten, maar we hadden allebei trek in een vette hap. Terwijl Paul de kinderen in bed  legde ben ik naar de snackbar gereden voor een flinke portie junkfood!
eetweek 2016 19 di
Woensdag 11 mei
Het is nog steeds mooi weer, dus we waren van plan om lekker buiten te eten. Ik had speklapjes en vlees gehaald voor op de bakplaat en een lekkere Griekse salade gemaakt voor erbij. Paul was helaas pas laat thuis, dus voor de bakplaat was geen tijd meer. Ik heb het vlees dus maar gewoon in de pan gegooid deze keer. Ook lekker!
eetweek 2016 19 wo
Donderdag 12 mei
Ik had een lekker rustig dagje vandaag. De kinderen gingen allebei spelen bij vriendjes vanmiddag, dus ik had de tijd om lekker de keuken in te duiken.
Ik maakte lekkere salsa en kip met mozzarella in alufolie. Het recept voor de kip volgt aankomende week!
Tomaten salsa 3 eetweek 2016 19 do
Vrijdag 13 mei
Na werktijd hebben we gezellig gegeten bij mijn ouders. Mijn moeder had flink uitgepakt vandaag! We kregen meloen met ham, saltimbocca met pasta en cassata ijs. Een perfect begin van een lekker lang Pinksterweekend!

Zaterdag 14 mei
Een druk dagje vandaag! We hadden twee kinderverjaardagen. Druk, maar erg gezellig. Tegen vijf uur ’s middags waren we weer thuis en heb ik even boodschappen gedaan. Paul en de kinderen hadden trek in pizza. Voor mezelf heb ik  zoete aardappel en wortel geroosterd in de oven. lekker met zure room, avocado, lente ui en koriander.
eetweek 2016 19 za
Zondag 14 mei
Met Pasen heb ik bij mijn schoonouders een hele lekkere hartige taart gegeten. Ik heb hem al eens geprobeerd na te maken, maar toen was hij op zijn zachtst gezegd ‘niet zo goed gelukt’.
Vandaag heb ik het nog een keer geprobeerd en nu was hij echt heerlijk! Het recept deel ik binnenkort met jullie!
eetweek 2016 19 zo

Een gedachte over “LMF Eetweek: 2016 week 19”

  1. Ja, ik zag je in de Margriet staan. Leuke blog heb je, ik kom eens vaker langs om te kijken 😀

Reacties zijn gesloten.