LMF eetweek: 2016 week 18

Nu ik deze eetweek zit uit te werken realiseer ik me dat ik  maar één keer in de keuken heb gestaan afgelopen week. Toch hebben we helemaal niet slecht gegeten. Op zondag na dan, toen aten we bitterballen en patat op het terras.
De kinderen hadden nog vakantie, dus we hebben er een relaxte week van gemaakt. Met mooi weer, want het begint er eindelijk een beetje op te lijken!

Maandag 2 mei

Vandaag was het eindelijk echt lekker weer! Ik ben met de kinderen naar de kinderboerderij gegaan. Lekker de hele middag buiten!
Paul heeft gisteren rijst met kip en chorizo gekookt en daar is nog zat van overgebleven voor vandaag. Lekker makkelijk dus!
eetweek 18 2016 ma
Dinsdag 3 mei
Ook qua werk was het een lekker weekje. Vandaag was de enige dag dat ik hoefde te werken. Mijn ouders hebben op de kinderen gepast. Na het werk aten we gezellig een hapje mee. We kregen heerlijke bami met saté.
20160503_181812
Woensdag 4 mei
De kinderen en ik zijn in de tuin aan het werk geweest vandaag. De kruidentuintjes van Albert Heijn worden nu echt te groot voor de vensterbank, dus het werd tijd ze naar de tuin te verplaatsen. Bij Intratuin haalden we een leuk moestuintje waar de plantjes in kunnen. Nu ben ik niet erg handig dus het kan aan mij liggen, maar het zag er eenvoudiger uit dan het was. Project ‘moestuintje’ heeft me de hele middag gekost! Maar het resultaat mag er wezen (al zeg ik het zelf).eetweek 18 2016 moestuin
Boodschappen doen is er bij ingeschoten, dus bestelden we lekker pizza!
eetweek 18 2016 wo
Donderdag 5 mei
We zijn lekker thuisgebleven vandaag. Paul was vrij vanwege Hemelvaartsdag, dus we waren gezellig met z’n viertjes. Dit is de enige keer dat ik heb gekookt deze week. We hadden gebakken kip met aardappels en peultjes.
eetweek 18 2016 do
Vrijdag 6 mei
Wat een lekker weer was het vandaag!
Ik ben ’s ochtends met Lucas de stad in geweest om wat zomerkleding te kopen. Toen even naar de supermarkt voor wat lekkere dingen en daarna hebben we lekker buiten gegeten.
eetweek 18 2016 vr
Zaterdag 7 mei
De eerste barbecue van het jaar! We waren bij mijn schoonouders uitgenodigd voor een barbecue. Altijd fijn!
eetweek bbq
Zondag 8 mei
Het is Moederdag. Ik ben vanmorgen in de watten gelegd met een heerlijk ontbijtje en lieve cadeautjes. Vanmiddag gingen we met mijn ouders, broer, schoonzus en alle kinderen naar een restaurant met een grote speeltuin erbij. Wij hebben heerlijk op het terras gezeten terwijl de kinderen aan het spelen waren.
Echt avondeten hebben we niet meer gedaan toen we thuis kwamen. We hadden genoeg bitterballen en patat gegeten!
Denekamperdijk