LMF Eetweek: 2016 week 17

Wat een week was dit zeg!
Eetweek 17 begon op z’n zachtst gezegd niet al te best. Gelukkig was het einde van de week wel weer superleuk! En tussen alle avonturen door hebben we ook nog best heel lekker gegeten! Kijk je mee?

Maandag 25 april:
De dag begon vanmorgen met een verontrustend telefoontje. Vorige week vertelde ik al dat mijn schoonvader begonnen was aan een fietstocht naar Barcelona. Ergens in België is hij lelijk gevallen in zijn hotel en met nekletsel opgenomen in het ziekenhuis.
In de loop van de dag is hij per ambulance naar het ziekenhuis in Enschede gebracht. Daar bleek dat hij een riskante operatie aan zijn nek moest ondergaan.
Paul is de hele middag in het ziekenhuis geweest en bleef ’s avonds bij zijn moeder slapen. Voor ze naar huis gingen hebben ze hier nog even een kopje tomatensoep gegeten die ik al had gemaakt.
2016 wk17 ma
Dinsdag 26 april:
Ik zou vandaag de hele dag werken, maar dat werd een half dagje. Mijn schoonvader zou om 12.00 uur worden geopereerd, dus tegen die tijd wilde ik thuis zijn.
Het werd een erg spannende middag. Het ziekenhuis zou aan het eind van de middag bellen als de operatie voorbij was. Paul was de hele nacht ziek geweest, dus hij kwam thuis even bijslapen. Daarna zijn we naar het ziekenhuis gegaan waar we gelukkig goed nieuws kregen. De operatie was goed gegaan en mijn schoonvader voelde zich prima! Wat een opluchting!
Doodmoe van de zenuwen hebben we lekker een pizza besteld toen we thuis kwamen.
2016 wk17 di
Woensdag 27 april:

Vanmorgen zijn we met de kinderen op bezoek geweest bij opa in het ziekenhuis. De kinderen hadden een hele stapel tekeningen en schilderijen voor opa gemaakt, dus die moesten we natuurlijk wel even langs brengen! Het ging weer helemaal goed en later die middag mocht hij zelfs al naar huis.
‘S middags heb ik voor de foodblogswap fudge gemaakt met Oreos en witte chocolade. Heel slecht, maar zooo lekker!
Mijn moeder had gisteren hele lekkere geschnetzeltes met kip gemaakt en bij ons in de koelkast gezet. Dat hebben we vandaag dus gegeten met rösti en boontjes. Zo lekker!! Ik zal haar vragen of ik het recept met jullie mag delen! ;-).
2016 wk17 wo
Donderdag 28 april
Omdat de kinderen vakantie hebben gaan we gezellig een paar dagen weg met z’n viertjes. We hebben een cowboy huisje geboekt in Ponypark Slagharen. Zo leuk!! De huisjes staan in het pretpark, dus je loopt zo het park in. Omdat we wat later aankwamen dan gepland, hebben we vandaag alleen gezwommen. Daarna was het tijd om te eten. We haalden hamburgers met patat. Niet slecht, maar wel erg prijzig!
2016 wk17 do
Vrijdag 29 april
Vandaag hebben we de hele dag in het pretpark rondgelopen. De dag begon met veel regen, maar gelukkig klaarde het tegen de middag op. De kinderen hebben de dag van hun leven gehad. Pas na sluitingstijd kregen we ze mee naar huis. Helemaal uitgeput waren ze!
Op de terugweg hebben we Chinees gehaald. Ik nam een loempia, die al half op was toen ik me bedacht dat ik er nog een foto van moest maken. De camera lag nog in de auto, dus heb ik maar even mijn telefoon gebruikt.
20160429_184851
Zaterdag 30 april
Vandaag was een rustig dagje. Vanmorgen moest ik even naar de kapper en vanmiddag heb ik boodschappen gedaan en de was weggewerkt.
Als avondeten maakte ik broccolisoep uit het boek Vlees noch Vis van Estée Strooker. Een erg lekker en vooral makkelijk te maken soepje!
2016 wk17 za
Zondag 1  mei
Op een speelboerderij in de buurt waren een heleboel jonge lammetjes geboren. Daar zijn we vanmorgen even met de kinderen naartoe gereden. Zo schattig!
IMG-20160501-WA0001
Vanmiddag hebben we lekker gelucht met luxe pizzabroodjes (recept volgt) en Paul heeft voor het avondeten gezorgd: rijst met kip en chorizo.
2016 wk17 zo lunch2016 wk17 zo