LMF Eetweek: 2016 week 15

Wat heb ik lekker gegeten deze eetweek! Vooral het weekend was echt een feestje! Heerlijke asperges, goddelijke sushi en super lekkere pastasaus uit de slowcooker. Met deze eetweek was helemaal niks mis!

Maandag 11 april/Dinsdag 12 april:
Soms heb je zo’n dag waarop alles op rolletjes loopt. Vandaag was zo’n dag! Ik heb de kinderen naar school gebracht, boodschappen gedaan en lekker geblogd tot de kinderen vrij waren. Nynke ging spelen bij een vriendinnetje en Lucas en ik hebben gezellig een ijsje gegeten en eten gekookt. Hele lekkere macaroni met kip, spekjes en extra veel kaas! En genoeg voor twee dagen, dus dinsdag was een makkie!
2016wk15ma-di
Woensdag 13 april:
Vandaag liep de planning weer een beetje in de soep. De bedoeling was om gebakken aardappels met worstjes en groente te maken. Boodschappen doen is alleen niet gelukt vanmiddag, dus werd het patat met worstjes en rauwkost. Ook lekker!
2016wk15wo
Donderdag 14 april:
Vanmiddag heb ik de slowcooker aangezet om pastasaus met draadjesvlees te maken. Ik was uitgegaan van vier uur kooktijd, maar tegen etenstijd was het vlees  nog lang niet zacht. We hebben dus maar eten besteld terwijl de saus verder pruttelde. Vrijdag en zaterdag aten we buiten de deur, dus de saus is de koelkast ingegaan tot zondag. Drie dagen wachten tot ik de saus kon eten….. dat is pas slowcooking!
2016wk15do
Vrijdag 15 april:
Vandaag was een werkdag. De kinderen waren ’s middags bij mijn ouders en wij hebben daar ook gegeten. We kregen heerlijke asperges! Zo lekker!
2016wk15vr
Zaterdag 16 april:
Ik zou makkelijk een hele blogpost kunnen schrijven over wat we vandaag hebben gegeten. We hebben met mijn schoonouders sushi gegeten bij TAO. TAO is een begrip in Enschede en omgeving. Een absolute aanrader voor wie van Japans eten houdt! Zooooo lekker!!!
TAO Collage
Zondag 17 april:
We zijn de dag vandaag begonnen met een lekkere lunch. Pita broodjes met skinny eiersalade en avocado. Het recept volgt later deze week.
2016wk15zolunch
Vandaag was marathon in Enschede en Paul zijn broer liep de halve marathon. De lopers kwamen bij ons door het dorp, dus we zijn natuurlijk even gaan kijken om hem aan te moedigen.
’s avonds  kon ik dan eindelijk de pastasaus eten die ik donderdag had gemaakt. En die was errug lekker! Het recept komt morgen online!
2016wk15zo