LMF Eetweek: 2016 week 13

Dit was voorlopig mijn laatste rustige eetweek. Vanaf volgende week ben ik weer aan het werk en zal het hier vast een stukje hectischer worden.
Ik heb het er dus nog maar een van genomen deze week, ook op kookgebied! Ik mocht twee keer lekker aanschuiven en er is een keer patat besteld. Verder maakte ik een goddelijke mislukte quiche en begon ik met mijn nieuwe baan.

Maandag 28 maart (2e paasdag)
Vandaag waren we lekker thuis met z’n viertjes. Het was best lekker weer, dus we zijn in de tuin aan het werk gegaan.
Het terras is weer mooi schoongespoten en de heggen weer gesnoeid. Wat mij betreft mag het lenteweer beginnen! 2016wk14 tuin Als avondeten hadden we gemarineerde kip met krieltjes en broccoli
2016wk14 ma
Dinsdag 29 maart
Vanmorgen heb ik even geshopt in de stad en boodschappen gedaan. Daarna de kinderen opgehaald van school en even thuis wat troep opgeruimd. Toen was het tijd voor zwemles. Zoals bijna altijd op dinsdag hebben we pannenkoeken gebakken. Die gingen er goed in na een uurtje zwemmen!
2016wk14 di
Woensdag 30 maart
Van Honig heb ik een tijdje terug Soep Creatie toegestuurd gekregen en daar heb ik voor de lunch een heel lekker aspergesoepje mee gemaakt.
Soep van groene asperges met prei en citroen 4Lucas ging vanmiddag bij een vriendje spelen. Nynke en ik hebben lekker een ijsje gegeten in het dorp en daarna Lucas weer opgehaald. Voor het avondeten hadden we worstjes met gebakken aardappels en doperwtjes.
2016wk14 wo
Donderdag 31 maart
Ik heb een heel lekker recept uitgeprobeerd voor hartige taart met courgette, paprika en geitenkaas. Ergens  heb ik me vergist, want de vulling liep uit het deeg en het deeg zelf bleef nogal bleekjes en droog. Niet blogwaardig helaas, maar qua smaak wel super lekker. Volgende week ga ik weer een poging wagen en als hij dan wel goed lukt krijgen jullie het recept van me!
2016wk14 do
Vrijdag 1 april
Een spannende dag, want vandaag begin ik met mijn nieuwe baan. Ik heb best een tijdje thuis gezeten, dus ik ging eerlijk gezegd best een beetje met knikkende knieën de deur uit vanmorgen!
Gelukkig ging het allemaal prima vandaag. Iedereen was aardig en de dag is omgevlogen.
De kinderen waren vanmiddag bij mijn ouders. We hebben daar lekker meegegeten. Ik was best moe na vandaag, dus het was echt fijn om aan te kunnen schuiven! We kregen spaghetti met balletjes gehakt. Smullen dus!
2016wk14vr
Zaterdag 2 april
Het plan was om tomatenrijst te maken, maar dat is er niet van gekomen. Uiteindelijk hebben we lekker patat besteld. Paul en ik deelden een grote patat oorlog en ik had er een berenhap pinda bij.
Die tomatenrijst hebben we maar doorgeschoven naar morgen!
2016wk14 za
Zondag 3 april
Vandaag zijn we de hele dag lekker buiten geweest.
Plantjes poten en lekker van het zonnetje genieten in de tuin! De ijssalon in het dorp is weer open, dus konden we het niet laten ook nog even een ijsje te halen vanmiddag!
Paul en de kinderen hebben samen tomatenrijst met rookworst gekookt terwijl ik deze eetweek heb uitgewerkt. Kon ik weer lekker aanschuiven!
2016wk14zo eetweek