LMF Eetweek: 2016 week 11

Ik geloof dat dit al de derde eetweek is die volledig in het teken staat van de griepepidemie. We lijken er maar niet vanaf te komen hier thuis! Wat een rotgriep is dit zeg! Ik ben best weleens verkouden of grieperig, maar nooit zoals nu. Ik ben een volle week echt volledig uitgeschakeld geweest. En dat is dus niks voor mij hè. Nutteloos op de bank ziek liggen zijn. Ik heb het toch veel te druk voor die onzin? Helaas had ik er niets over te vertellen deze keer. Zelfs bloggen lukte niet deze week. En wat is het dan fijn dat er lieve opa’s en oma’s in de buurt zijn die met de kinderen willen helpen!
Gelukkig gaat het nu allemaal weer een beetje de goede kant op en ben ik weer achter m’n laptop gekropen voor de eetweek!

Maandag 7 maart:
Nynke is gelukkig weer helemaal opgeknapt, maar Lucas voelt zich nog steeds niet echt lekker. Ik ben te ziek om hem thuis te hebben, dus gelukkig kan hij bij mijn ouders terecht.
Paul brengt eerst Nynke naar school en zet daarna Lucas af bij mijn ouders. Mijn moeder heeft ’s middags Nynke uit school gehaald en de kinderen te eten gegeven.
’s avonds heeft Paul verse worst voor zichzelf gebakken. Ik kon geen eten verdragen vandaag. Mijn diner bestond uit een cracker met tapenade.
2016wk11 ma
Dinsdag 8 maart
Lucas blijft nog een dagje thuis.
Samen hebben we Nynke naar school gebracht en daarna zijn we op de bank gaan liggen. Filmpjes kijken.
Paul is eerder uit zijn werk gekomen om met Nynke naar zwemles te gaan. Terwijl Nynke en Paul naar zwemles waren, heb ik rijst met kip en chorizo gemaakt.
2016wk11 di
Woensdag 9 maart
Ik leek gisteren weer wat op te knappen, maar vandaag voel ik me echt super slecht. Koorts, overal pijn en zo’n rot hoest.
Ik heb de kinderen naar school gebracht en ben daarna direct op de bank geklapt.
Gelukkig wilden Paul zijn ouders de kinderen ’s middags opvangen. Paul en de kinderen hebben daar ook meteen gegeten ’s avonds.
Ik heb een burrito met kip besteld, maar als ik er vier happen van heb gegeten is het veel.
2016wk11 wo
Donderdag 10 maart:
Vandaag ging het allemaal wel weer aardig. De kinderen gingen gewoon naar school en ik heb zelfs een gerechtje voor Pasen gemaakt. Nynke ging bij een vriendinnetje spelen en Lucas en ik hebben er een lekker rustig middagje van gemaakt.
Er stond nog rijst van dinsdag in de koelkast, dus die hebben we opgewarmd voor het avondeten.
2016wk11 do ontbijt
Vrijdag 11 maart
De kinderen hebben vandaag een vrije dag en gaan naar opa en oma.
Ik heb vanmorgen een tweede sollicitatiegesprek voor een hele leuke baan. Probleem is dat ik me nog flink belabberd voel en er helaas ook zo uit zie. Zelfs met een dikke laag make-up zie ik eruit als een lijk. Maar goed, ik wil deze baan, dus we gaan ervoor. Handje paracetamol, neusspray in m’n tas en gaan met die banaan! Gelukkig verliep het gesprek goed en… ik kreeg de baan!!! Woehoe!!!
Toen ik thuis kwam heb ik de slowcooker aangezet met lekkere curry met kip.
2016wk11 vr
Zaterdag 12 maart:
Vandaag heb ik echt keihard lopen balen! We zouden vanavond gaan eten bij Tao, het beste sushi restaurant van Twente. Ik heb hier ooit een sushi workshop gehad, maar ik heb er nog nooit echt gegeten. Ik verheugde me er dus enorm op. Helaas gooide mijn maag roet in het eten en moest ik afzeggen.
De kinderen hadden trek in patatjes, dus hebben we maar patat gehaald. Ik at een broodje kroket en een paar patatjes.
2016wk11 za
Zondag 13 maart:
In de loop van de dag begon ik gelukkig op te knappen. Paul is met de kinderen naar zijn oma geweest, dus ik had mooi even de tijd om deze eetweek uit te werken. Voor het avondeten maakte ik een grote pan kippensoep.
eetweek 2016wk11 zo

Een gedachte over “LMF Eetweek: 2016 week 11”

Reacties zijn gesloten.