LMF Eetweek: 2015 week 9

Deze week was weer een lekker eetweekje.
Nynke had deze week schoolvakantie, dus we konden het ’s ochtends lekker rustig aan doen.
Er zijn weer een paar lekkere recepten bijgekomen die ik kan delen op LMF én we hebben zondag heerlijk Italiaans gegeten in Enschede.

Maandag 23 februari
08.30 uur: Nynke heeft deze week vakantie, dus we hoeven ons niet te haasten. In onze pyama’s eten we lekker een boterhammetje met kaas en een kiwi.
wk 9 ma ontbijt 12.00 uur: De kinderen willen graag poffertjes als lunch. Er lag nog een restje tonijn in de koelkast. Hier heb ik voor mezelf een snelle tonijnsalade van gemaakt
wk 9 ma lunch
17.30 uur: Heerlijk gegeten vanavond! Ovenfrietjes met gebraden beenham, doperwtjes en rauwkost. Ik had een beenham van ruim 800 gram, maar er is niets overgebleven!
wk 9 ma diner
Dinsdag 24 februari
10.00 uur: Lucas is vandaag naar het kinderdagverblijf, dus ik heb een meidendag met Nynke. We hebben heerlijk ontbeten bij La Place in V&D, daarna zijn we gaan winkelen in de stad.
wk 9 di ontbijt
13.30 uur: We hebben laat ontbeten, dus we hadden ook pas laat trek om te lunchen. Ik nam een lichte lunch vandaag. Twee rijstwafels met avocado en kipfilet.
wk 9 di lunch
18.00 uur: Ik heb gezellig samen met Nynke gekookt vandaag: tomatenrijst met rookworst.
wk 9 di diner
Woensdag 25 februari
08.00 uur: Ik begin de dag met twee rijstwafels met kipfilet.
wk 9 wo ontbijt
12.00 uur: Vanmiddag ga ik met de kinderen en mijn moeder naar de film. Voor we naar de bioscoop vertrekken lunchen we bij mijn ouders. Mijn moeder had heerlijke eiersalade met zalm gemaakt en een broodje zoetzure kip. Smullen dus!
wk 9 wo lunch
18.00 uur: Er was nog genoeg tomatenrijst met rookworst over van gisteravond. Deze hebben we lekker opgewarmd voor het avondeten.

Donderdag 26 februari
08.30 uur: Een lekker begin van de dag vandaag met yoghurt met grapefruit, honing en zonnebloempitten.
wk 9 do ontbijt
12.30 uur: Ik ben met dit mooie weer lekker met de kinderen naar de supermarkt gewandeld om broodjes te halen voor de lunch. Ik eet mijn broodje met geprakte avocado en een gekookt eitje. Yummie!
wk 9 do lunch
17.45 uur: vandaag hebben we vissticks uit de oven gegeten met rauwkost en aardappelschijfjes.
wk 9 do diner
Vrijdag 27 februari
09.00 uur: De kinderen zijn vandaag bij mijn schoonouders. Ze blijven daar vannacht ook logeren, dus Paul en ik hebben een avondje lekker voor onszelf. Ik begin de dag met twee crackers met kaas
wk 9 vr ontbijt
13.30 uur:  Ik lunch laat vandaag. Voor LMF heb ik zoete aardappelsoep gemaakt en deze eet ik ook meteen als lunch. Hij is zo lekker dat ik twee grote koppen neem!
zoete aardappelsoep 3
17.45 uur: Paul en ik gaan straks naar de bioscoop. De film begint om 19.00 uur, dus veel tijd om te eten is er niet.
Ik zit nog zo vol van de soep van vanmiddag dat ik het avondeten oversla. Voor Paul gooi ik een diepvriespizza in de oven.

Zaterdag 28 februari
09.30 uur: Een lekker begin van de dag met een afbakbroodje filet americain.
wk 9 za ontbijt
13.00 uur: Als lunch neem ik nog een kop zoete aardappelsoep die over is van gistermiddag.

17.00 uur: Mijn moeder is vandaag jarig en we blijven daar met zijn allen eten. Ze heeft tomatensoep en broodjes zalm gemaakt.
wk 9 za diner
Zondag 1 maart
09.00 uur: Als ontbijt heb ik vandaag bananen omeletjes  gemaakt, een recept van mijn tante. Het was een groot succes! Het recept deel ik binnenkort met jullie!
wk 9 zo ontbijt
12.00 uur: Gistermiddag heb ik op de markt heerlijke mango’s en druiven gekocht. Hier hebben we een fruitsalade van gemaakt met banaan en kiwi.
wk 9 zo lunch
16.00 uur: Om mijn moeders verjaardag te vieren zijn we met zijn allen naar Woezel en Pip geweest in het theater. Daarna hebben we heerlijk gegeten bij Fellini’s in Enschede.
wk 9 zo diner