LMF Eetweek: 2015 week 6

Eetweek 6 was vooral een makkelijk weekje op eetgebied. Ik heb er deze week niet teveel werk van gemaakt, maar we hebben wel erg lekker gegeten. Het was vooral een makkelijk weekje doordat ik nog het een en ander in de diepvries had liggen én omdat we een keer lekker bij mijn ouders hebben gegeten.

Maandag 2 februari
08.45 uur: Lucas en ik hebben samen Nynke naar school gebracht. We gaan, zoals altijd op maandag, direct door naar de bakker. We gaan vandaag ook meteen door boodschappen doen, dus we ontbijten in de auto met een lekker croissantje van de bakker.
wk 6 ma ontbijt
12.30 uur: Lucas wilde graag zijn gebruikelijke tosti tussen de middag. Ik heb lekker een overgebleven  kaasbroodje van vanmorgen opgegeten.
wk 6 ma lunch
17.15 uur: Vandaag eten we rijst met kip en chorizo. Een favoriet van de kinderen. Deze keer met extra veel kaas!
wk 6 ma diner
Dinsdag 3 februari
08.45 uur: De kinderen zijn weer weggebracht. Ik kruip achter mijn laptop met twee rijstwafels met kaas en een kop koffie
wk 6 di ontbijt
12.00 uur: Ik ben vanmorgen even de stad in geweest. Bij La Place heb ik een heerlijk broodje gemarineerde kip meegenomen voor de lunch. Yumm!
wk 6 di lunch
17.45 uur: Er is nog meer dan genoeg rijst met kip en chorizo over om nog een keer van te eten. Even opwarmen in de magnetron en dinner is served!

Woensdag 4 februari
08.45 uur: Ik heb flinke trek, dus ik maak een lekker stevig ontbijt. Havermout met appel, kaneel, rozijnen en amandelschaafsel. Daar kom ik de ochtend wel mee door!
wk 6 wo ontbijt
12.30 uur:
Er lag nog en bakje groentesoep in de vriezer. Lekker als lunch!
wk 6 wo lunch
18.00 uur: We eten vandaag lekker bij mijn ouders. Gebakken zalm met aardappeltjes en wortels. Errug lekker!!
wk 6 wo diner
Donderdag 5 februari
08.00 uur: Ik eet eigenlijk nooit zoet beleg, maar vandaag had ik echt trek in chocoladepasta. Rijstwafels met Duo Penotti… Zooo lekker!
wk 6 do ontbijt
12.30 uur: Bij de Zuivelhoeve heb ik vanmorgen lekkere kaas gekocht.  Heerlijk op een donkere boterham met tomaat en komkommer!
wk 6 do lunch
17.45 uur: Ik had vandaag echt even geen zin om te koken, dus we hebben lekker eten besteld. Paul en de kinderen hadden pizza, ik nam pasta met zalm. Niks mis mee!
wk 6 do diner
Vrijdag 6 januari
08.45 uur: Nynke is naar school en Lucas naar opa en oma. Voor ik aan mijn enorme stapel strijkgoed begin, ontbijt ik even met een cracker met kaas en een kiwi.
wk 6 vr ontbijt
12.30 uur: Er is weinig te eten in huis, maar ik heb wel trek. In de diepvries ligt gelukkig nog bladerdeeg. Plakje ham en wat kaas erin, kwartiertje in de oven, en ik had een super lekkere lunch!
wk 6 vr lunch

18.00 uur:  Op vrijdag doe ik meestal lekker makkelijk wat eten betreft. Ik had nog goulash van vorige week in de diepvries, dus die hebben we lekker opgegeten.
wk 6 vr diner
Zaterdag 7 februari
09.00 uur: Yoghurt met choco-caramel cruesli…. Altijd een goed begin van de dag!
wk 6 za ontbijt
13.00 uur: Ik heb al de hele week trek in gebakken vis. Bij de visboer kan ik niet kiezen, dus neem ik kibbeling, gebakken mosselen en voor de kinderen visvingers… Beetje veel, maar wel hééél erg lekker!
wk 6 za lunch
17.30 uur: Tja… na zo’n lunch hebben we natuurlijk geen trek meer in avondeten. De kinderen eten daarom maar een pannenkoek, Paul gooit een pizza in de oven en ik maak voor mezelf een salade met kipreepjes en avocado.
wk 6 za diner
Zondag 8 februari
09.15 uur: Oh, wat hou ik toch van avocado! Er was nog een halve avocado over van gisteravond, die heb ik lekker geprakt op een rijstwafel met een gekookt eitje. Yummie!
wk 6 zo ontbijt
13.00 uur: Paul is met de kinderen naar oma dus ik heb het rijk even alleen. Voor de lunch bak ik een eitje.
wk 6 zo lunch
17.45 uur: Rode linzensoep met een broodje…. Perfect voor een zondag!
wk 6 zo diner