LMF Eetweek: 2015 week 50

Eetweek 50 zit er alweer op! Sinterklaas is weer naar Spanje vertrokken en de kerstdagen staan voor de deur!
Ook hier thuis zit de kerstsfeer er al goed in! De boom staat weer en ik ben volop bezig met kerstrecepten voor LMF. Toch hebben we vooral makkelijk gegeten deze week. Lekkere eenpansmaaltijden waar we twee dagen van konden eten. Behalve vrijdag, toen hadden we al een mini-kerstdiner!

Maandag 7 december:
De Sinterklaas gekte is weer voorbij. Geen Sinterklaasjournaal meer, dus we eten gelukkig weer aan tafel!
Vandaag hebben we drumsticks uit de oven met gebakken aardappels en boontjes.
wk50 ma
Dinsdag 8 december:
Vandaag hebben we heerlijk gegeten! Pappardelle met varkenshaas en kastanjechampignons. Het recept staat inmiddels op LMF!
Romige papardelle met varkenshaas en champignons 3
Woensdag 9 december
Nynke gaat vanmiddag bij een vriendinnetje spelen. Lucas helpt me gezellig met koken. We maken tomatenrijst met rookworst. Er is genoeg voor twee dagen, dus donderdag eten we er lekker nog een keer van!
wk50 wo-do
Vrijdag 11 december:
Vandaag heb ik een blogdag. Paul en ik eten pas als de kinderen in bed liggen. Ik heb voor LMF een paar kerstrecepten uitgewerkt, dus we hebben een mini-kerstdiner! We hadden een heel lekker voorgerechtje met champignons, vlees met cranberry saus en een heerlijk bijgerechtje met boontjes.
Het recept voor de saus staat inmiddels online, de rest volgt aankomende week!
wk50 vr voor wk50 vr hoofd
Zaterdag 12 december / zondag 13 december
Na dat uitgebreide eten van gisteravond vond ik het nu tijd voor een makkelijke hap!
Laatst mocht ik producten testen voor een online toko en daar had ik nog wat dingen van liggen. Ik maakte een pan Cantonese roerbak mie met kip. Lekker met een gebakken eitje en kroepoek! Er was genoeg over, dus zondag was een makkie wat koken betreft!
wk50 za-zo