LMF Eetweek: 2015 week 48

Het was een herfstachtige week! Dat is ook meteen terug te zien in wat er op tafel stond. We hadden deze week stevige soep en twee keer stamppot!

Maandag 23 november:
Mijn schoonmoeder bracht me op het idee van een wrap taart. Ik heb er mijn eigen versie van gemaakt en zo ontstond het recept voor deze Mexicaanse lasagne. Er was nog een flinke portie over van zondag, dus wat koken betreft had ik een makkie vandaag!
Mexicaanse lasagne 3
Dinsdag 24 november:
Vandaag wilde ik een nieuw bijgerecht uitproberen. Ik heb gegratineerde ui gemaakt met crème fraîche en Parmezaanse kaas. Op zich al heel erg lekker, maar ik wil nog een paar dingen aanpassen voor ik het recept ga delen op LMF. Wordt vervolgd dus….
We aten er verse worst bij en gebakken aardappels.
wk48 di
Woensdag 25 november:
Paul moet vandaag verwerken en is pas om 20.00 uur thuis. De kinderen hebben kip gegeten met gebakken aardappels en doperwtjes. Paul en ik eten pas als hij thuis is. Rode linzensoep met kikkererwten en flammkuchen.

Donderdag 26 november:
Paul is weer laat thuis vandaag. Voor we kunnen eten hebben we eerst ouderavond bij Nynke op school.
Er is nog soep over van gisteren, dus die warmen we op als we terug zijn. Ik heb ook nog genoeg spullen over voor twee flammkuchen, dus die aten we later nog als late-night snack.

wk48 wo-do soep supersnelle flammkuchen 4
Vrijdag 27 november:
de kinderen eten vandaag lekker bij opa en oma. Ik heb een stamppotje gemaakt van spitskool. Lekker met een gebakken lekkerbekje!
stamppot met spitskool, mosterd en roomkaas 3
Zaterdag 28 november:
De dag begint met mooi weer, dus gaan we lekker even naar buiten. Paul en Lucas gaan samen het bos in. Nynke en ik gaan oefenen met samen fietsen. ’s Middags wordt het slecht weer en kruipen we gezellig op de bank met een filmpje en wat lekkers.
Voor het avondeten hebben we lekker patatjes gehaald.
wk48 za
Zondag 29 november:
Mijn schoonvader is en weekendje weg en daarom komt mijn schoonmoeder gezellig bij ons eten vandaag. Nynke en ik hebben samen saucijzenbroodjes gemaakt voor de lunch (recept volgt nog!). Voor het avondeten hebben we  stamppot zuurkool met balletjes gehakt.

wk48 zo