LMF Eetweek: 2015 week 47

Eetweek 47 was er echt eentje om je vingers bij af te likken! Wat heb ik weer lekker gegeten deze week!
Er kwamen een paar hele lekkere gerechtjes op tafel en we hebben vrijdag gezellig buiten de deur gegeten. Verder hadden we een mega-spicy curry en heb ik een enorme pompoen onder handen genomen. Kijk je mee?


Maandag 16 november:

Nynke heeft vandaag gekookt voor haar broertje en haarzelf. Pastasaus met knakworstjes. Paul en ik aten gepofte zoete aardappel met een stukje gebakken vis.
wk47 ma
Dinsdag 17 november/ woensdag 18 november:
De kinderen hebben nog genoeg over van hun eigen pastasaus. Zij eten dus nog een keer macaroni. Ik heb hele lekkere curry gemaakt voor mij en Paul. Hij was alleen wel erg aan de pittige kant. Volgende keer toch maar wat rustiger aan doen met de pepertjes! Gelukkig had ik nog een bekertje crème fraîche in de koelkast om het geheel een beetje mee af te blussen!
Woensdag aten Paul en ik nog een keer van de curry. De kinderen maakten we blij met een bord poffertjes!
wk47 di-wo
Donderdag 19 november:
Vandaag heb ik een pompoen van ongeveer zes kilo geslacht.
Dat is best veel pompoen kan ik je vertellen!
Ik had hem gekregen van mijn oom en tante. Zij hebben een prachtige tuin waar ze pompoenen en nog veel meer lekkere dingen verbouwen.
Een kleine kilo van de pompoen heb ik geroosterd in de oven voor bij het avondeten van vandaag. Nog een kilo heb ik gebruikt voor soep. Van de rest heb ik pompoenpuree gemaakt om in te vriezen. Daar maken we later weer allemaal lekkere dingen van!
Bij de geroosterde pompoen aten we aardappelschijfjes en homemade kipnuggets.
wk47 do
Vrijdag 20 november:
Vandaag eten we lekker buiten de deur! Begin deze maand was mijn vader jarig. Vandaag gaan we daarom gezellig met z’n allen chinezen in Enschede. Als je een keer in Enschede bent… Hu’s garden is een absolute aanrader!
chinees tafel 1
Zaterdag 21 november:
Vandaag heb ik niet veel gegeten. Ik voelde me gister al niet erg lekker en vandaag is het niet veel beter.
Daarom houd ik maar bij een kom pompoensoep vandaag.
wk47 za
Zondag 22 november:
Paul is vandaag met de kinderen op bezoek geweest bij zijn oma. Ik had dus even tijd om te bloggen en de keuken in te duiken.
We aten Mexicaanse lasagne, een idee dat ik laatst van mijn schoonmoeder kreeg. Het recept post ik morgen op LMF!
wk47 zo