LMF eetweek: 2015 week 46

Wat een eetweek was het weer!
Mijn vader lag een paar dagen in het ziekenhuis en er waren natuurlijk de verschrikkelijke aanslagen in Parijs.
Gelukkig waren er ook leuke dingen deze week. Sinterklaas is weer in het land, we hadden een gezellig verjaardagsfeestje en we hebben weer erg lekker gegeten!

Maandag 9 november:
Vandaag eten we voor de tv. Het Sinterklaasjournaal begint om 18.00 uur en dat willen de kinderen natuurlijk niet missen!
Ik heb Amerikaanse coleslaw gemaakt en gepaneerde kip met oude kaas. We aten er lekker gebakken aardappels bij. wk46 ma
Dinsdag 10 november
Vandaag eten we verse worst met een restje coleslaw. Ik had nog wat cherry potatoes, kleine rode aardappeltjes, in de kast liggen. Die heb ik even gekookt, gemarineerd in olijfolie en balsamicoazijn en vervolgens geroosterd in de oven. Echt superlekker! Omdat ik de hoeveelheden van de ingrediënten niet heb opgeschreven kan ik er nog geen recept van uitwerken, maar de volgende keer dat ik ze maak post ik ze zeker op LMF!
wk46 di
Woensdag 11 november / Donderdag 12 november
Vandaag was een spannende dag. Mijn vader is gisteren in het ziekenhuis opgenomen, waar hij vandaag een dotter behandeling moest ondergaan. Gelukkig is alles goed verlopen en kunnen we opgelucht ademhalen!
We eten macaroni met bolognesesaus. Ik neem maar een klein bordje, want ik ga lekker een rondje hardlopen vanavond!
Er was genoeg saus voor twee dagen, dus donderdag aten we nog een keer macaroni (deze keer nam ik een extra grote portie!).
wk46 wo-do
Vrijdag 13 november
Vandaag heb ik een blogdag. De kinderen zijn bij opa en oma, dus ik kan lekker de keuken in. Ik maakte knoflookbroodjes met Parmezaanse kaas en risotto met zoete aardappel. Allebei heerlijk! De recepten volgen aankomende week!
wk46 vr broodjes wk46 vr risotto
Zaterdag 14 november:
Vandaag was een gezellige dag, maar wel eentje met een pikzwarte rand. Na het vreselijke nieuws uit Parijs heb ik de rest van de dag een knoop in mijn maag gehad.
Met een dubbel gevoel hebben we samen met de kinderen naar de intocht van Sinterklaas op tv gekeken.
’s Middags hadden we een verjaardagsfeestje van ons neefje Liam.
Toen we thuis kwamen hebben Lucas en ik samen een lekkere pizza gemaakt voor het avondeten.
wk46 za
Zondag 15 november:
Sinterklaas kwam vandaag in Losser, waar Paul en ik zijn opgegroeid. Natuurlijk zijn we gaan kijken met de kinderen! Helaas regende het erg hard,  dus zijn we ook al vrij snel weer vertrokken. Bij mijn schoonouders hebben we nog even gezellig wat gedronken.
Voor het avondeten hadden we groentesoep die nog in de diepvries lag en zelfgemaakte hamburgers.
Ik had mooie foto’s van de hamburgers gemaakt. Helaas bleek er, nadat we de burgers hadden opgegeten,  geen geheugenkaartje in mijn camera te zitten. Vandaar dus alleen een foto van de soep. De hamburgers komen een andere keer, inclusief recept!
wk46 zo