LMF Eetweek: 2015 week 45

De eerste eetweek van november zit er alweer op! De bedoeling was om gezond te eten deze week. Dat is de eerste helft van de week best goed gelukt, maar vanaf vrijdag ging het toch weer een beetje bergafwaarts. Dat kwam voor een groot deel door het vieren van mijn verjaardag, dus dat is wel een goed excuus….toch?

Maandag 2 november:
Paul is op tijd thuis vandaag. Terwijl hij eten kookt ga ik even een rondje hardlopen. Als ik thuiskom staat er een lekker bordje verse worst met gebakken aardappels en rauwkost op me te wachten!
wk45 ma
Dinsdag 3 november
Een lekker rustig dagje vandaag. Lucas en ik doen gezellig samen boodschappen en verder maken we er een relaxt dagje van! ’s Avonds eten we kuikenbouten uit de oven met aardappelen en doperwten.
wk45 di
Woensdag 4 november / donderdag 5 november:
Lucas is vandaag bij oma, dus ik kan lekker bloggen vanmorgen!
’s Middags neemt Nynke twee vriendinnetjes mee om te spelen. Supergezellig!
We eten macaroni met kip en chorizo. Ik neem maar een klein bordje, want ik ga zo weer hardlopen.
Donderdag doen we makkelijk en eten we nog een keer macaroni. Nu neem ik wél een lekker bord vol!
wk45 wo-do
Vrijdag 6 november:
Vandaag ben ik jarig! Nynke is vrij van school en Paul heeft een vrije dag genomen. We maken er een gezellig dagje van en gaan met de kinderen naar een speelparadijs en daarna pannenkoeken eten bij het pannenkoekenhuis! Ik had een pannenkoek met biefstuk puntjes, ui en paprika. Superlekker!
wk45 vr
Zaterdag 7 november:
Morgen vier ik mijn verjaardag. De familie komt lunchen, dus ik heb het vandaag lekker druk met de voorbereidingen…. Boodschappen doen, taarten bakken, soep koken, uienchutney en  pulled pork maken…. Het koken van avondeten schiet er daardoor bij in. Daarom halen we maar een patatje.
wk45 za
Zondag 8 november:
Een druk, maar erg gezellig dagje! De familie kwam lunchen voor mijn verjaardag. We hadden een tafel vol lekkere dingen zoals appeltaart, karamelgebak, pompoensoep, groentesoep, broodjes pulled pork, broodjes gehakt met chutney en een bacon-kaas-ui quiche. Voor de kinderen hadden we broodjes knakworst. Erg lekker allemaal en heel gezellig!

3 gedachten over “LMF Eetweek: 2015 week 45”

Reacties zijn gesloten.