LMF Eetweek: 2015 week 40

Week 40 was weer een lekker weekje! Ik had een boekpresentatie in Amsterdam en mijn opa vierde zijn 96e verjaardag. Verder hebben we genoten van het mooie weer en natuurlijk weer lekker gegeten!

Maandag 28 september:
Vandaag mocht ik naar de boekpresentatie van het nieuwe kookboek van Miljuschka Witzenhausen in Amsterdam. Echt avondeten heb ik niet gehad, wel heerlijke hapjes op het feestje en op de terugweg naar Enschede een kroketje op het treinstation.

Dinsdag 29 september:
Vandaag hadden we gepaneerde stukjes kipfilet, gebakken krieltjes en geglaceerde worteltjes de ik voor de foodblogswap had gemaakt.
wk40 di
Woensdag 30 september:
Vandaag had ik echt helemaal geen gen zin om de keuken in te gaan. Lucas was bij mijn moeder en Nynke ging ’s middags bij een vriendinnetje spelen. Ik heb er een lekker blogmiddagje van gemaakt en voor het eten hebben we lekker shoarma gehaald.
wk40 wo
Donderdag 1 oktober:
Het was prachtig weer vandaag! Vanmorgen hebben Lucas en ik boodschappen gedaan en hebben we thuis wat klusjes opgekapt. ’s Middags hebben we Nynke uit school gehaald en zijn  we gezellig naar de kinderboerderij geweest.
Daarna aten we schnitzels met gebakken ui en champignons, rode kool en gebakken aardappels.
wk40 do
Vrijdag 2 oktober en zaterdag 3 oktober:
Vrijdag heb ik in de slowcooker een lekker stoofpotje met varkensvlees en crème fraîche gemaakt. Genoeg voor twee dagen, dus zaterdag was het een kwestie van even opwarmen!
wk40 za
Zondag 4 oktober:
Vandaag gingen we naar Rijsbergen om de 96e verjaardag van mijn opa te vieren.
Mijn dag begon vroeg, want Lucas was al om 6.30 uur wakker. Ik heb meteen maar een stevig ontbijtje voor mezelf gemaakt!
wk40 zo ontbijt
We hebben gegeten bij mijn oom en tante in Rijsbergen. Mijn tante had weer heerlijke taarten gebakken voor bij de koffie en mijn ouders hadden een enorme rundvleessalade meegenomen. Ik had gehaktballetjes en surimi salade gemaakt.
Al met al een erg lekker en gezellig dagje!
wk40 zo