LMF Eetweek: 2015 week 4

Week vier was een beetje een hectisch weekje in huize Breukers.
Lucas was het begin van de week nog goed ziek, en ook Paul kreeg in de loop van de week de griep te pakken. Toch is het ons deze week  aardig gelukt verantwoord te eten… op de diepvriespizza’s, pannenkoeken en hotdogs na dan!

Maandag 19 januari
09.00 uur: Nynke is naar school gebracht. Lucas is nog steeds ziek en wil niets eten behalve fruit. Daarom ontbijten we maar met een lekker bakje fruitsalade.
wk4 ma ontbijt
12.30 uur: Er was nog rode linzensoep over van zondagavond, dus die heb ik lekker opgewarmd voor de lunch.
wk4 ma lunch
17.15 uur:  Bij de Nettorama waren de drumsticks in de aanbieding vorige week. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen! Lekker met patatjes en rauwkost. Smullen!
wk4 ma diner
Dinsdag 20 januari
08.30 uur: Zieke Lucas blijft vandaag thuis van het kinderdagverblijf.
Gisteren heb ik kaascrackers meegenomen bij de bakker. Heerlijk met een plakje kaas erop!
wk 4 di ontbijt
13.00 uur: Na de hele ochtend bij mij op schoot te hebben gezeten is Lucas lekker op de bank in slaap gevallen. Ik bak even snel een paar eitjes met geraspte cheddar voor mezelf voor hij weer wakker wordt.
wk 4 di lunch
17.45 uur: Koken is niet gelukt vandaag. Arme Lucas wil alleen maar op schoot zitten, dus heb ik niet veel nuttigs gedaan.
Paul haalde Nynke op van de BSO en nam meteen een paar diepvriespizza’s mee voor het avondeten.

Woensdag 21 januari
09.00 uur: Dit recept heb ik vorige week voor het eerst uitgeprobeerd. Ik wilde het nog iets bijschaven en dat is goed gelukt! Het resultaat was echt heerlijk! Havermout uit de oven.
wk4 wo ontbijt
12.30 uur: Lunchtijd! Voor LMF heb ik hummus met avocado gemaakt. Ik heb meteen twee crackers met hummus als lunch gegeten. De rest van de hummus heb ik in de loop van de middag weggewerkt. Zóóóó lekker!!
wk4 wo lunch
17.00 uur: Vandaag doen we weer lekker makkelijk! Een paar weken geleden heb ik stoofpot met hamlapjes gemaakt in de crockpot. Hier lag nog een portie van in de vriezer. Rijst erbij en klaar!
wk4 wo diner
Donderdag 22 januari
09.00 uur: Met Lucas gaat het gelukkig weer wat beter, maar nu is Paul ziek. Hij kan dus wel een voedzaam ontbijtje gebruiken.
Nadat ik Nynke naar school heb gebracht bak ik wat afbakbroodjes met verse jus d’orange.
wk 4 do ontbijt
12.00 uur: In de vriezer heb ik nog groentesoep. Die kan Paul nu wel gebruiken! En ikzelf trouwens ook wel met dit koude weer!
wk 4 do lunch
17.00 uur: Paul is vandaag nog ziek thuis, dus we kunnen lekker op tijd eten. Vissticks uit de oven met gebakken aardappels en velderwtjes.
wk 4 do diner
Vrijdag 23 januari
09.30 uur: Ik breng Nynke naar school en Lucas naar opa en oma, waar ik lekker even blijf hangen voor een kopje cappuccino. Thuis eet ik snel even twee crackers met salami en kaas voor ik aan de slag ga voor LMF.
wk 4 vr ontbijt
14.15 uur: Een late lunch vandaag. Nadat ik Nynke uit school heb gehaald maak ik lekker broodjes knakworst. Ik eet niet vaak knakworst, maar áls ik het doe, doe ik het goed! Niet erg gezond, maar oh, wat lekker! Yummie!
wk 4 lunch
18.00 uur: Pannenkoeken! Altijd feest! Een goed begin van het weekend!
wk 4 vr diner
Zaterdag 24 januari
08.30 uur: Ik heb om 9 uur een afspraak bij de kapper, die ook nog eens een eindje rijden is. Beneden gekomen zie ik de hoeveelheid sneeuw buiten,  en ik kom tot de conclusie dat ik haast heb.
Mijn cracker met salami eet ik terwijl ik mijn auto sneeuwvrij maak. Gelukkig was ik nog wel op tijd bij de kapper!
wk 4 za ontbijt
12.30 uur: De kinderen en ik maken een sneeuwpop in de tuin terwijl Paul zorgt voor de lunch. Lekker gebakken eitje op brood!
wk 4 za lunch
18.00 uur: Vanavond eten we macaroni met snelle bolognesesaus en natuurlijk lekker veel kaas! Er is genoeg voor twee dagen, dus morgen hoef ik niet te koken.
wk 4 za diner

Zondag 25 januari
08.45 uur: Een echte zondagochtend! Paul voelt zich weer een stuk beter, dus mama mocht uitslapen vandaag!
Ik word lekker rustig wakker met een kop koffie en yoghurt met cruesli.
wk 4 zo ontbijt
11.45 uur: We lunchen vroeg, want we gaan straks met de kinderen naar het park. Boterhammen met avocado-eiersalade. Daar komen we de middag wel mee door!
wk 4 zo lunch
17.15 uur: We hebben de left-over macaroni van gisteren opgewarmd en deze lekker voor de tv opgegeten. Een lekkere afsluiter van het weekend en daarmee ook van eetweek nummer 4!

Wat hebben jullie gegeten deze week?