LMF eetweek: 2015 week 38

Eetweek 38 is lekker rustig voorbij gekabbeld. Ik hou zo van die weken waarin alles makkelijk lijkt te gaan!
Wat koken en bloggen betreft was dit ook een hele fijne week. Ik heb een paar erg lekkere nieuwe recepten voor LMF gemaakt en er  staan een paar hele leuke posts ingepland voor volgende week!

Maandag 14 september
Vandaag eten we gebakken aardappels, bloemkool en een stukje vis. Voor de blog heb ik nieuwe salt & vinegar lekkerbekjes van Iglo getest. Mijn bevindingen lees je binnenkort in de Smaaktest!
wk38 ma
Dinsdag 15 september
Vandaag heb ik iets nieuws geprobeerd met zoete aardappel en dat pakte erg smakelijk uit! Het recept vind je hier. We aten er een stukje gebakken kabeljauw bij.
Geroosterde zoete aardapel met rozemarijn en spek 1
Woensdag 16 september / Donderdag 17 september
Ik heb de crockpot weer eens aangezet en heerlijke goulash gemaakt. Uiteraard genoeg voor twee dagen én ik heb ook nog een portie in kunnen vriezen voor volgende week!
De foto van de goulash is op miraculeuze wijze verdwenen (ongetwijfeld op een verkeerd knopje gedrukt). Ik heb er dus eentje uit het ‘archief’ gebruikt ;-).
wk38 di wo
Vrijdag 18 september
Weer zo lekker gegeten vandaag! Andijviestamppot met pijnboompitjes en gebakken cherry tomaat. Het recept verschijnt volgende week!
wk38 vr
Zaterdag 19 september:
Nynke had vanmiddag een feestje van een klasgenootje en Lucas kreeg een nieuwe kledingkast. Van Ikea. Je raadt het al…. Paul is de hele middag bezig geweest dat rotding in elkaar te zetten.. maar het resultaat mag er zijn!
Nynke had al poffertjes gegeten op het feestje en wij hebben lekker een restje stamppot van gisteren opgewarmd. Met gebraden worstjes dit keer.
wk38 za
Zondag 20 september:

Nynke en ik waren al vroeg wakker vanmorgen. We zijn gezellig naar beneden gegaan en hebben daar een heel lekker ontbijtgerechtje gemaakt! Wat het precies is blijft nog even een verrassing, maar ik kan je vertellen dat het erg in de smaak viel! Het recept deel ik binnenkort!
wk38 zo
Na het ontbijt zijn we even bij mijn schoonouders en Paul zijn oma geweest. ’s Middags was het mooi weer dus zijn we lekker met z’n viertjes het bos in geweest. Op de terugweg hebben we patatjes gehaald voor het avondeten. Ik nam het ervan en ging voor patat oorlog en een berenhap pinda.
wk38 zo 2