LMF eetweek: 2015 week 37

Het was een heerlijk rustige eetweek. Nynke is gelukkig weer helemaal beter en ging dus weer gewoon naar school.
We hebben deze week weer lekker gekookt en gegeten! Kijk je mee?

Maandag 7 september / dinsdag 8 september: We beginnen de week met een simpele versie van mijn rijst met kip en chorizo. Deze is favoriet bij de kinderen. Ik heb een grote pan gemaakt, dus we kunnen er lekker twee dagen van eten!
wk37 ma di
Woensdag 9 september: De bedoeling was om kipsaté te maken. Helaas had ik de kipfilet te laat uit de diepvries gehaald, dus die was nog stijfbevroren. Snel nog even naar de winkel om iets anders te halen dus! Voor de kinderen heb ik pannenkoeken gebakken en voor  Paul en mijzelf heb ik een super lekkere pizza gemaakt! Hij was zo goed gelukt dat ik het recept direct gedeeld heb op LMF!

pizza caprese 1
Donderdag 10 september: De kipfilet was inmiddels ontdooid, dus die ging lekker in de marinade voor de saté. We kregen het idee om gezellig bij mijn ouders te gaan eten. Mijn moeder heeft heerlijke bami gemaakt en ik nam de saté en hete boontjes mee.
wk37 do
Vrijdag 11 september: Normaal gesproken sta ik op vrijdag de hele dag in de keuken om recepten voor LMF te bedenken. Vandaag waren de kinderen thuis, dus hebben we er een gezellig dagje van gemaakt. Van koken kwam natuurlijk niet veel terecht. We hebben gewoon lekker patatjes gehaald!
wk37 vr
Zaterdag 12 september: Weer een gezellig dagje vandaag! ’s Ochtends kwam mijn broer op bezoek en ’s middags ben ik met Nynke de stad in geweest. We aten vandaag balletjes gehakt met spinazie en gekookte aardappels. Lekker Hollands!
wk37 za
Zondag 13 september: Buiten regende het, dus we hebben het binnen gezellig gemaakt vandaag. Lekker met z’n viertjes op de bank Disneyfilms gekeken! Er waren nog balletjes gehakt over van gisteravond. Die hebben we op een broodje gedaan en er ovenfrites bij gebakken. Een prima afsluiter van deze eetweek!
wk37 zo1 wk37 zo2

Een gedachte over “LMF eetweek: 2015 week 37”

Reacties zijn gesloten.