LMF Eetweek: 2015 week 35

Het was weer een drukke, maar erg leuke week!
We hadden een verjaardagsfeestje voor zes van Nynke’s vriendinnetjes, Paul was jarig en Nynke werd ziek. Deze week is weer voorbij gevlogen!

Maandag 24 augustus: Vandaag maak ik het mezelf gemakkelijk wat koken betreft. Er ligt nog pastasaus van vorige week in de diepvries, dus die staat vandaag op het menu!
wk 34 wo
Dinsdag 25 augustus: Vandaag eten we een wokschotel met kip en basmatirijst. Lekker snel en super lekker!
wk35 di
Woensdag 26 augustus: Vandaag doe ik iets meer mijn best in de keuken. We eten een gebraden beenhammetje met gebakken aardappels en boontjes.
wk35 wo
Donderdag 27 augustus: In de zomervakantie is Nynke vijf geworden en vandaag viert ze haar verjaardagsfeestje. Samen met zes van haar vriendinnetjes (en Lucas) hebben we cupcakes versierd, zijn we naar de film geweest en hebben we lekker patatjes gegeten.
wk35 do
Vrijdag 28 augustus: Normaal gesproken is vrijdag mijn kookdag voor LMF, maar daar kwam vandaag niet veel van terecht. Nynke was gisteren al wat grieperig, maar nu voelt ze echt ziek. Ik houd haar daarom maar een dagje thuis van school.
De hele dag koken ging natuurlijk niet, maar het is me wel gelukt een belachelijk lekker stoofpotje te maken in de crockpot!
Het was zo lekker dat ik het recept ’s avonds al direct op de blog heb gepost!
wk35 vr-za
Zaterdag 29 augustus: Morgen is Paul jarig en dus moeten er veel boodschappen gedaan worden, hapjes worden voorbereid en last minute cadeautjes worden geregeld. Genoeg te doen dus! Gelukkig hoef ik me geen zorgen te maken over eten koken, want er is nog precies genoeg stoofpot van gisteren over!

Zondag 30 augustus: Vandaag vieren we Paul zijn verjaardag, en dat betekent hier altijd de hele dag snaaien en snacken. Avondeten koken heeft weinig zin, want niemand heeft tegen etenstijd nog trek. Ik had nog wat pizza’s in de diepvries, dus die hebben we rond zes uur in de oven gegooid (helaas ben ik vergeten daar een foto van te maken).
Van alle hapjes die er vanmiddag op tafel stonden viel deze yoghurt-dille dip met rauwkost veruit het meest in de smaak!
wk35 zo