LMF Eetweek: 2015 week 34

Het was een hectisch maar gezellig weekje….
Nynke is weer naar school, dus we moesten weer even in het ritme komen. Verder was er storing bij Ziggo waardoor ik drie dagen niet of nauwelijks online was, hadden we een afscheidsfeestje van mijn nichtje en twee kinderverjaardagen…
Door het gedoe bij Ziggo liep het qua bloggen een beetje in de soep, maar ik heb wel een paar erg lekkere dingen gekookt deze week. Kijk je mee?

Maandag 17 augustus: Nynke haar eerste schooldag na de vakantie. Vandaag is ze begonnen in groep twee. Het was vandaag koud en regenachtig buiten, echt weer voor Hollandse kost! We aten dan ook lekker balletjes gehakt met bloemkool en gekookte aardappels met jus!
wk 34 ma
Dinsdag 18 augustus: De kinderen zijn vandaag allebei de hele dag op school en de kinderopvang. We aten drumsticks uit de oven met patatjes. Eén van de weinige dingen die de kinderen goed eten wanneer ze moe zijn na zo’n lange dag.
wk 34 di
Woensdag 19 augustus: ’s ochtends heb ik al Bolognesesaus opgezet, dus die heeft lekker de hele dag staan pruttelen. Lekker met spaghetti en Parmezaanse kaas!
wk 34 wo
Donderdag 20 augustus: Er was nog een heleboel saus over van gisteren dus ik was van plan die vanavond op te warmen. ’s Middags was ik bij mijn ouders en de kinderen wilden heel graag daar blijven eten. Mijn moeder heeft pannenkoeken voor de kinderen gebakken en wij hebben Chinees besteld (de foto ben ik helaas vergeten).
En de Bolognesesaus? Die ligt nu in diepvries voor volgende week!

Vrijdag 21 augustus:  Paul en ik eten op vrijdag meestal als de kinderen in bed liggen. Vrijdag is altijd mijn kookdag voor LMF, dus we hebben meestal verschillende gerechtjes.
Ik heb weer een paar hele lekkere dingen gemaakt die in de loop van volgende week op de blog zullen verschijnen!

Zaterdag 22 augustus: Vandaag zijn we naar mijn familie in Rijsbergen geweest voor het afscheidsfeestje van mijn nichtje. Zij vertrekt volgende week voor een half jaar naar Wenen om daar te gaan studeren. Op de terugweg zijn we gestopt bij McDonalds om even wat te eten. Ik nam een BigMac menu, maar ik vond het echt niet lekker! Ik ben ook niet echt een McDonalds liefhebber. Geef mij maar een homemade hamburger!

wk 34 za
Zondag 23 augustus: Een druk, maar gezellig dagje vandaag. We hadden vandaag twee kinderverjaardagen, dus er is overdag genoeg gesnoept en gesnackt! Echt veel trek hadden we dus niet, maar ik wilde toch een beetje een voedzame maaltijd op tafel zetten. De kinderen kregen rauwkost met knakworstjes, Paul en ik aten een stukje gebakken zalm met sla.
wk 34 zo