LMF Eetweek: 2015 week 33

De zomervakantie zit er weer op. Morgen begint Nynke in groep 2 en gaat het gewone leven weer beginnen.
We hebben afgelopen week nog even genoten van Nynke’s laatste vakantieweek en het onszelf lekker makkelijk gemaakt wat het eten betreft.

Maandag 10 augustus: We beginnen de week met filetlapjes en gebakken aardappels. Ik heb er een heel lekker gerechtje met courgette bij gemaakt. Het recept volgt later deze week!
wk 33 ma
Dinsdag 11 augustus: Vandaag had ik een dagje samen met Nynke. Lucas was  op het kinderdagverblijf en Nynke en ik zijn gezellig de stad in geweest.
’s avonds waren de kinderen allebei erg moe, dus hebben ze lekker makkelijk poffertjes gegeten en zijn lekker vroeg naar bed gegaan.
Paul en ik hebben daarna pasta met avocado saus en gerookte zalm gegeten. Echt een aanrader!
wk 33 di
Woensdag 12 augustus: Ik was vandaag niet vooruit te branden! Er stond genoeg op mijn to do lijst, maar eigenlijk heb ik weinig nuttigs gedaan. ’s Middags moest ik even naar de dokter en daarna was ik van plan boodschappen te doen. Maar je raadt het al…. Het werd bestellen!
wk 33 do
Donderdag 13 augustus: Vanmiddag was ik met de kinderen bij mijn ouders en ik ben daar meteen blijven plakken voor het eten. Paul kwam uit zijn werk ook langs en we hebben lekker patatjes gehaald!
wk 33 wo
Vrijdag 14 augustus: De kinderen waren bij opa en oma en mochten daar gebraden kip eten. Ik had vandaag een kookdagje voor LMF, dus ik had verschillende recepten uitgeprobeerd.  Van de gerechtjes maakte ik een soort tapas diner. De recepten volgen nog!

Zaterdag 15 augustus: Paul had van een collega een mooie groene courgette gekregen en ik heb de eerste gele courgette uit eigen tuin geoogst. Lekker met verse worst. De mannen aten er gebakken krieltjes bij. Nynke zit momenteel in een ‘ik lust geen aardappel- fase’, dus aten zij en ik er rijst bij.
wk 33 za
Zondag 16 augustus: We hebben de hele dag gesnackt, dus tegen etenstijd hadden we geen van allen trek. We deelden een pizza en daar hadden we genoeg aan.
wk 33 zo
Ik zei het al…. we hebben het ons lekker gemakkelijk gemaakt deze laatste vakantieweek! Volgende week gaan we weer ons best doen gezond te eten!