LMF Eetweek: 2015 week 32

Vanwege mijn vakantie heb ik de eetweek de afgelopen twee weken even overgeslagen.
Maar we zijn weer thuis na twee heerlijke weken in Spanje en dus is het weer tijd voor een overzicht van wat er deze week op tafel stond!

Maandag 3 augustus: Eén van de laatste dagen in Spanje. Ons huisje had gelukkig een prima keukentje, dus heb ik best veel zelf gekookt deze vakantie. Vandaag was het gebakken aardappeltjes met worstjes, doperwten en rauwkost.
Buiten was het zo warm dat we deze keer binnen aten, lekker in de airco!
wk 32 ma
Dinsdag 4 augustus: De laatste maaltijd in Spanje. Ze verkochten op de camping heerlijke gegrilde kip. Lekker makkelijk voor de laatste avond. Na het eten was het auto inpakken en vroeg naar bed om uit te rusten voor de terugreis morgen.
wk 32 di
Woensdag 5 augustus: Vanmorgen zijn we om 07.30 uur aan de terugreis naar huis begonnen. We overnachtten in Dijon in Frankrijk. Ons hotel had geen restaurant, maar in een enorm winkelcentrum aan de overkant van de straat hebben we een heerlijke pizza gegeten!
wk 32 wo
Donderdag 6 augustus: Na een lange dag in de auto zijn we eind van de middag weer thuis. Nynke is vandaag jarig en als verrassing hebben mijn ouders ons huis versierd en een grote verjaardagstaart in de koelkast gezet. Dat is nog eens leuk thuiskomen!
Dank jullie wel, lieve opa en oma!
wk32 Nynke

Nadat de auto was uitgepakt en de eerste was in de machine zat hebben we lekker patat gehaald bij  de cafetaria.
wk 32 do
Vrijdag 7 augustus: Paul en ik eten pas laat, tegen 20.30 uur. Eigenlijk hebben we weinig trek, maar ik had er al garnalen uitgelegd, dus die moesten op. Ik heb daarom toch maar pasta met pittige tomatensaus en garnalen gemaakt.
wk 32 vr
Zaterdag 8 augustus: Door de warmte hadden we weer geen trek. Ik had wel soep uit de diepvries gehaald, maar daar hadden we eigenlijk geen zin in. De kinderen hebben poffertjes gegeten, Paul een broodje en ik een paar rijstkoeken met avocado.
wk 32 za
Zondag 9 augustus: Morgen moet Paul weer werken en is de vakantie voorbij. Vandaag doen we nog een keertje lekker makkelijk met risotto van Iglo!
wk 32 zo

Een gedachte over “LMF Eetweek: 2015 week 32”

Reacties zijn gesloten.