LMF Eetweek: 2015 week 28

De eerste week van Nynke’s schoolvakantie zit er alweer op en onze vakantie komt ook al aardig dichtbij. Nog een weekje en dan vertrekken we richting Spanje!
Ik begin al aardig in vakantiestemming te komen. Qua koken heb ik het mezelf dan ook lekker makkelijk gemaakt deze week. Echt veel heb ik niet achter het fornuis gestaan.
We hebben twee keer lekker de bakplaat aangezet en een keer chinees gegeten bij mijn ouders.
Wel heb ik een grote schaal lasagne gemaakt waar we twee dagen van hebben gegeten en een heerlijke pastaschotel waarvan het recept binnenkort op LMF verschijnt.

Maandag 6 juli: Het is nog heerlijk weer vandaag, dus we zetten lekker de bakplaat aan! We hebben worstjes, speklapjes, kip en courgette. Een stokbroodje en wat aardappelsalade erbij en we hebben een heerlijke maaltijd.
wk28 di
Dinsdag 7 juli: Er zijn en paar speklapjes overgebleven van gisteravond, dus die eten we vandaag met ovenfrites en rauwkost.
wk28 wo
Woensdag 8 juli: We eten vandaag Chinees bij mijn ouders. Zoals altijd hebben we veel te veel besteld en dus ook weer veel te veel gegeten!
wk28 ma
Donderdag 9/vrijdag 10 juli: Ik had weer een keer trek in lasagne. Ik maakte meteen een grote schaal voor twee dagen, dus vrijdag hoefde ik lekker niet te koken!
wk28 do-vr
Zaterdag 11 juli: Het was prachtig weer vandaag! Ik had niet echt zin om te koken, dus ik heb een grote rauwkost salade met feta gemaakt en we hebben de bakplaat weer aangezet.
wk28 za
Zondag 12 juli: Vandaag hadden we trek in pasta. Ik maakte macaroni met chorizo, gehakt en spekjes uit de oven. Erg lekker en een groot succes bij de kinderen!  Het recept volgt binnenkort.
wk28 zo