LMF Eetweek: 2015 week 26

Eetweek 26 is alweer voorbij. Het was een beetje een druilerige week wat het weer betreft, dus er kwamen geen echte zomerse maaltijden op tafel. Hopelijk wordt dat volgende week anders!
Nynke had twee feestjes deze week waardoor ze die dagen niet was met eten. Die dagen hebben wij lekker makkelijk gegeten. Verder hebben we heerlijk gegeten bij mijn ouders en heb ik mijn crockpot weer eens gebruikt.

Maandag 22 juni: Vandaag hebben we heerlijk bij mijn ouders gegeten. Gebakken tongfilet met aardappels en wortels.
wk26 maHet toetje was helemáál heerlijk! Vanille ijs met verse aardbeien, slagroom, Pernot en jus d’orange.  Dat recept deel ik later nog met jullie!
wk26 ma toetje
Dinsdag 23 juni: Vandaag heb ik mijn crockpot weer eens tevoorschijn gehaald en heerlijke curry gemaakt
crockpot kip curry 3Woensdag 24 juni: Nynke heeft vandaag een verjaardagsfeestje en eet dus buiten de deur. Paul en ik eten overgebleven curry van gisteravond en Lucas krijgt een bord poffertjes.

Donderdag 25 juni: Voor de kinderen heb ik pastasaus met knakworstjes gemaakt. Voor Paul en mezelf had ik geen zin meer om te koken, dus wij hebben lekker wat besteld toen de kinderen in bed lagen. Pasta carbonara… Yumm!pastasaus met knakworst 4
wk26 do
Vrijdag 26 juni: De kinderen zijn zoals elke vrijdag bij opa en oma. Vandaag hebben ze daar ook lekker mee gegeten. Paul en ik hadden vandaag spaghetti met olijfolie, knoflook en Spaanse peper met een stukje gebakken vis erbij.
wk26 vr
Zaterdag 27 juni: Ook vandaag heeft Nynke een verjaardagsfeestje, dus zij eet niet thuis. Lucas mag kiezen wat we gaan eten en dus wordt het patat. Ik ga voor een patat oorlog.
wk26 za
Zondag 28 juni: Voor het eerst deze week eten we aardappelen, groente en vlees. Gebakken krieltjes met Italiaanse roerbakgroenten en speklapjes.
wk26 zo